Essential Business Builder-programmet

Informasjon om programmet

Hvorfor skal du delta?

Canons Essential Business Builder-program kan gi fordeler til alle utskriftsvirksomheter – fra interne virksomheter til kommersielle utskriftsorganisasjoner.
Få skreddersydd rådgivning og veiledning til rett tid fra uavhengige eksperter i bransjen, som hjelper deg med å løse kritiske problemer for bedriften og forbedre resultatene.

Kontakt oss

Tre supportkanaler

Essential Business Builder-programmet gjennomføres av uavhengige eksperter i utskriftsbransjen – gjennom tre kanaler:

Verdifull kunnskap forbedrer bedriftens resultater

Programmet er utformet av ledende eksperter i bransjen. De gir en omfattende oversikt over et stort utvalg av emner relatert til digital utskrift. De deler også verdifull kunnskap om implementering og hvordan du kan forbedre resultater. Her finner du praktiske råd som er tilpasset deg – fra planlegging til prissetting og produksjonsflyt til fargestyring.

Finn ut mer om en rekke digitale utskriftsrelaterte emner, og få verdifull innsikt for å gjøre bedre forretninger.

Bedriften din får hjelp til å være forberedt

Seminarer er et sentralt element i Essential Business Builder-programmet. De gir deg kunnskapen du trenger for å ligge et trekk foran konkurrentene. Formatet med små, interaktive grupper gir deg fleksibilitet til å dele det du lærer og beste praksis, diskutere spesifikke problemer og få relevante råd for bedriften din.

Få kunnskap, inspirasjon og støtte som hjelper deg til å ligge ett trekk foran konkurrenten, i personlige økter som ledes av eksperter i bransjen, og dekker en rekke utskriftsrelaterte emner som å selge digital utskrift og markedsføre skrivere, samt krysspublisering og webbasert utskrift.

Praktisk bedriftskunnskap

Mentorene i Essential Business Builder-programmet er uavhengige og har ferdighetene, kunnskapen og erfaringene som kan hjelpe deg med å få utskriftsvirksomheten din til å vokse.

Du får økter med mentorer som er uavhengige eksperter i bransjen, og timeplanen tilpasses til dine behov. Denne pågående støtten er utformet for å adressere spesifikke problemer og krav, og hjelper deg til å skille strategisk planlegging fra daglige problemer, slik at du kan se veien til å lykkes klart.


Suksesshistorier

«Ved hjelp av Canons personlige, skreddersydde rådgivning og mentorvirksomhet implementerte PCS en rekke nyskapende løsninger som oppnådde en synlig forskjell for bedriften vår.»

Asad Butt – Public & Commercial Services Union

«Med hjelp fra Canon ser vi bare forbedring, tilpasning til markedet og økt virksomhet.»

Bradley Vaughan – Kingsley Print

Mer informasjon

Last ned brosjyre