MPS tilpasset din bedrift

Løsningen må utvikles med hensyn til bedriftens spesifikke behov for at bedriften skal kunne benytte seg av alt MPS-løsningen tilbyr.

MPS-ekspertene har flere års erfaring og ledelse i bransjen. Denne kompetansen brukes til å tilby bedriften en skalert og tilpasset løsning for å sette ut utskriftsadministrasjon, slik at bedriften får full kontroll over utskriftene fra utvikling til implementering, helt frem til brukerstøtte og administrasjon.

Med den skreddersydde Managed Print Solution kan du være sikker på at bedriften vil dra nytte av tjenester, teknologi i verdensklasse og vedvarende forretningsverdier som leveres på høyeste nivå.

Hvorfor bør vi velge Canon?

Vi jobber sammen med alle kundene våre for å levere en MPS-løsning som gir fremragende resultater og kontroll. Vi kombinerer de riktige menneskene, teknologiene og metodene for å tilby en tjeneste som gir bedrifter mulighet til å etablere et effektivt, fleksibelt og kostnadseffektivt utskriftsmiljø.

Vi er også eksperter på å gjøre implementering og overgangen problemfri. Du kan stole på oss. Vi har størrelsen, rekkevidden og ekspertisen innen sektoren som kreves for å få det gjort.
Det stopper ikke der. Gjennom vedvarende forbedringer kan tjenesten vi tilbyr bedriften, redusere kostnader og øke produktiviteten nå og på lang sikt, selv når bedriften vokser og forandringer blir nødvendig.

"Vi hadde en viss idé om hva vi ønsket å få til, men vi visste ikke helt hvordan vi skulle gå frem. Canons erfaring med å implementere en rekke forskjellige løsninger for andre klienter hjalp oss virkelig med å finne den riktige løsningen."

East Lothian Council, Skottland

Fordeler ved

Vår tilnærming

Dra nytte av raskere utskriftsprosesser, mer effektive arbeidsflyter og lavere kostnader ved hjelp av fem faser.