MPS Essentials

MPS-løsningen som er klar til å implementeres

Canon har 40 år med ekspertise innen bildebehandling og erfaring med samarbeid med store multinasjonale bedrifter. Canon tilbyr MPS Essentials, som er en omfattende tjenestepakke for små og mellomstore bedrifter som øsnker å forandre utskriftssystemet i bedriften.

MPS Essentials begynner med en detaljert undersøkelse av bedriftens nåværende situasjon for å danne et bilde av hva og hvordan bedriften skriver ut. Deretter kartlegger vi områder med uoppdaget avfall, rasjonaliserer antall enheter og leverandører bedriften har hatt kontakt med, og hjelpe til med å overvåke og endre utskriftsvaner. Samtidig blir utskrift sikrere, mer bærekraftig og problemfri for både brukere og IT-avdelinger.

MPS Essentials fjerner alle utskriftsrelaterte problemer og tar ansvar for å spare tid og penger for bedriften ved å overvåke og administrere utskriftsinfrastrukturen og fjerne gjentatte, daglige aktiviteter.

MPS Essentials vil:

  • overvåke og administrere alle enheter som dekkes av avtalen
  • sørge for automatiske måleravlesninger, slik at du ikke trenger å gjøre det
  • stille et enkelt kontaktpunkt til rådighet for utskriftsbehov hos Canon
  • oppdatere fastvare og skriverdrivere etter behov for å gi bedriften den nyeste teknologien
  • holde styr på eiendeler og rapportere om bruksnivåer for administrasjonsrapportering

[MASTER] Picture_case study_Imagination_intro«MPS behandler alle bedriftens utskriftsbehov under ett, og kontrollerer kostnader, øker effektiviteten og frigjør de ansatte til å gjøre det de er best til.»

Imagination, Storbritannia

Les mer

[MASTER] Picture_case study_Armstrong Watson_body«Før de begynte å gi anbefalinger, arbeidet Canon hardt for å komme inn under huden på organisasjonen vår og forstå hva som trengte forbedring, og hvordan det best kunne gjennomføres.»

Armstrong Watson, Storbritannia

Les mer

Fordeler ved

Innkjøp

Finans

IT

Vår tilnærming

Dra nytte av raskere utskriftsprosesser, mer effektive arbeidsflyter og lavere kostnader ved hjelp av fem faser.

Finn ut hvordan