Reduser kostnadene og forbedre sikkerheten

[MASTER] Picture_mps-banners_IT

Der du ser utskrift, ser vi bedre produktsikkerhet.

Det har aldri vært viktigere å redusere utgiftene og samtidig sikre IT-infrastrukturen enn i dagens raskt skiftende forretningsklima.

Selv om bedrifter i stadig større grad ser hvor viktig utskriftsvirksomheten er som del av den integrerte IT-infrastrukturen, er det få som forstår hvor mye dette faktisk koster – økonomisk og i form av antallet medarbeidere.

Med hjelp fra Canon har Armstrong Watson gått løs på disse problemstillingene. Ved å sette i verk en nyskapende endring av utskriftsinfrastrukturen har selskapet økt produktiviteten, styrket sikkerheten radikalt og redusert utskriftsrelatert IT-hjelp med 50 %.

Det handler ikke bare om sikkerhet og besparelser

Med Canon Managed Print Services kan bedriften også øke produktiviteten, endre utskriftsrutinene og redusere karbonutslippet.

[MASTER] Picture_case study_Armstrong Watson_introPaul Cullen fra IT-avdelingen la også merke til store forandringer, blant annet 50 % reduksjon i spørsmål fra ansatte om problemer vedrørende utskrift og skanning.

«I stedet for å bruke tid på å løse ulike problemer med flere leverandører, har Canons hovedkontor ett eneste telefonnummer du kan ringe for å få hjelp med maskinvare og programvare.»

Armstrong Watson, Storbritannia

Les mer

Kundeutfordringer

Finans

Innkjøp

Hør hva kundene våre har å si

Armstrong Watson

Imagination