For bedrifter

Outsourcing og rådgivning

Canon Business Services

Canon Business Services er spesialisten innen outsourcing og rådgivning i Canon, med over 500 kunder og 3000 ansatte i 18 land i Europa, Midtøsten og Afrika. Uavhengig av om dokumentene er digitale eller på papir, tilbyr vi tjenester som kan forbedre prosessen for informasjons- og dokumentbehandling i virksomheten din; øke kundekontakten, endre administrasjon av forretningsprosesser og innføre nye arbeidsmetoder.

Canon Business Services tar sikte på å bygge langsiktige forretningsforhold og streber etter kontinuerlig innovasjon og vekst – dette med et betydelig utvalg av markedsledende teknologi og et innovasjonsprogram som investerer i fremtidens kommunikasjon og bildebehandling.

Hvorfor outsourcing?

Mange av kundene våre har sett at outsourcing har hjulpet dem med å:

  • gjøre forretningsprosesser mer robuste og effektive
  • få bedre samsvar med regelverk i nøye regulerte bransjer
  • forkorte produksjonstiden og forbedre kundekommunikasjon og -kontakt
  • redusere kostnader knyttet til informasjons- og dokumentintensive prosesser i betydelig grad

Mer informasjon

Våre tjenester tilbyr forbedringer til:

Kunden din

Bygg opp et nytt kontaktnivå med eksisterende og potensielle kunder, og generer større inntekter og overskudd for selskapet ditt.

Din virksomhet

Gjør om på informasjons- og dokumentbehandlingsprosessene dine, slik at de blir mer effektive og mer i samsvar enn noen gang.

Dine ansatte

Gjør det mulig for kundene dine å behandle informasjon og data på en fleksibel måte, for å fremme samarbeid på tvers av ulike lokasjoner og prosesser.