For bedrifter

Din virksomhet

Outsourcing- og rådgivningstjenester

Drivkraft bak effektivisering av bedriftsprosesser

Business Process Outsourcing Services

Administrer, styr og optimaliser forretningsprosessene dine

Digital Process Services

Total kontroll over prosesskostnader og utmerket kvalitet fra dine primære og sekundære forretningsprosesser

Digital dokumentflyt gjør at du kan jobbe betydelig raskere og reduser risikoen for feil

Etter å ha fått god innsikt i markedet og kundene dine, kan konsulentene våre måle hvordan bedriften din opererer på prosessnivå. Med erfaring fra mange forskjellige bransjer og kunnskap om de nyeste praksisene for dokument- og bildebehandlingsteknologi, kan Canon Business Services hjelpe deg med å omforme metoder for informasjons- og dokumentbehandling.

Med et tjenestespekter som spenner fra grunnleggende utskriftsrom og postrom, til støtte for direkte markedsføringskampanjer, outsourcing av sentrale digitale prosesser og dokumentprosesser - tar vi del i, optimaliserer, styrer og omformer bedriften din.

Omforming av dokumentprosesser – fysisk eller digitalt

Eksisterende informasjons- og dokumentprosesser er ofte manuelle og krever mye personale. Canon Business Services bidrar med en ny driftstilnærming som er bygget på en effektiv driftsmodell, med mål om å forbedre produksjonsnivåene. Vi optimaliserer og omformer prosessene dine slik at du ikke behøver å bekymre deg for dokumentene dine – verken fysiske eller digitale.

Bedriftsdata, -informasjon og -dokumenter er kritiske for økonomiske og strategiske avgjørelser. De er essensielle verdier som spiller en avgjørende rolle for god daglig drift av et foretak. Med mange kontorsystemer og – ofte – manuelle prosesser på plass for konvertering av filer til riktig format, kan det imidlertid være en stor utfordring å holde tritt med markedet. Med den nyeste markedsinnsikten og dokumentert teknologi og kompetanse, kan Canons digitale tjenester, som e-fakturering og digitalt postrom, hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og redusere risikoen for feil.

Mer informasjon