For bedrifter

Kunden din

Outsourcing- og rådgivningstjenester

Forbedret kundekommunikasjon og -kontakt

Markedskommunikasjon

Fra idé, utforming, produksjon og levering til rapportering

Forretningskritisk kommunikasjon

Sikre tjenester for dokumentproduksjon, publisering og kommunikasjon

Ditt fullverdige, interne kommunikasjonsbyrå

Det handler om kunden din, og det er der vi gjerne vil åpne en dialog med deg. Hvilke produkter eller tjenester leverer du? Hvorfor og hvordan kjøper kundene dine fra deg? Det økende antallet kommunikasjonskanaler og de skiftende markedsforholdene gir en ypperlig mulighet til å bygge opp et nytt kontaktnivå med eksisterende og potensielle kunder, og til å generere nye inntekter og overskudd for selskapet ditt.

Ved å outsource enkelte elementer av kundekommunikasjonen til oss kan vi hjelpe deg med å nå kontaktmålene dine. Enten du er ute etter å bedre kundelojaliteten, sikre fullt samsvar i kommunikasjonen eller ganske enkelt få en mer kostnadseffektiv drift, tilbyr vår komplette tjeneste alt fra utskriftsbehandling til innholdsbehandling, sammensetning av transaksjonsdokumenter, oversetting, distribusjon gjennom flere kanaler samt innadgående administrering og rapportering.

Ved å omforme måten de behandler varemerke, kundedata og kanalvalg på, har mange av kundene våre sett verdien av outsourcing gjennom mer effektivt kontakt med publikum, både internt og eksternt.

Mer informasjon