For bedrifter

Dine ansatte

Outsourcing- og rådgivningstjenester

Optimaliserer daglige arbeidsprosesser

Digital Workplace Services

Tilgang til dokumentbehandling uavhengig av tid, sted og enhet

Integrated Document Services

Tar over og styrer funksjoner/avdelinger for operativ dokumentbehandling

Gjør dokumentene dine like fleksible som dine ansatte

De ansatte har aldri hatt så mange alternativer for informasjons- og databehandling. En økning i digital teknologi medfører en tydelig endring i måten mennesker jobber på i dag. De ansatte setter høyere krav til mobile arbeidsverktøy etter hvert som behovet for samarbeid på tvers av sted, prosesser og til og med bransjebestemmelser øker.

Det blir dermed en utfordring å holde informasjon og dokumenter tilgjengelige, anvendelige og sikre til enhver tid. Hvordan kan du da støtte operativ fleksibilitet og fremme samarbeid mellom team og avdelinger, som alle er uavhengige av tid og sted?

Ved å outsource dine kontorbaserte tjenester til oss kan du overføre relatert personale til Canon Business Services, hvor de slutter seg til tusenvis av fagpersoner og dokumenteksperter ved Canon EMEA. Sammen fører de gode praksiser inn i organisasjonen din og forbedrer det daglige arbeidsmiljøet på prosessnivå.

Med dokumenttjenester for både nettsky og mobil kan vi sørge for at smidige arbeidspraksiser og daglig samarbeid fungerer like raskt og fleksibelt som du ønsker.

Mer informasjon