For bedrifter

Kundeeksempler

Her lar vi våre kunder fortelle. Fra å generere nye inntektsstrømmer for en grafisk bedrift til å redusere utskriftskostnader for lokale myndigheter, våre kunder forklarer fordelene ved å arbeide med Canon.

Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.

Alle kundeeksempler

ABC Imaging

ABC- Hero1

Takket være Océ PRISMA®-arbeidsflyten og Canons imagePRESS-teknologi har vi effektivisert driften og økt fortjenesten. Dette skyldes 50 % raskere gjennomløpshastighet og 30 % lavere kostnader.

Ray Hawkins, administrerende direktør

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Utskriftsavdelingen er nå anslått å være en lønnsom og mer kostnadseffektiv leverandør av utskriftstjenester enn eksterne alternativer.

Jørgen Beck-Jørgensen, leder for produksjonsutskrift

Antonius Hypercare

AH-Hero1

"Det var en glimrende idé å installere Canons nettverkskameraer til overvåking, både på grunn av den høye kvaliteten og hvordan det har påvirket arbeidsdagen vår. Resultatene kom umiddelbart.

René Groot, daglig leder

Armstrong Watson

Før de ga noen anbefalinger, arbeidet Canon hardt for å komme under huden på organisasjonen vår og forstå hva som trengte forbedring og hvordan det best kunne gjennomføres. Å forstå våre klienters virksomhet er en filosofi vi tror på, og vi følte oss veldig trygge på at Canon var partneren for oss.

David Clarkson, kommersiell leder

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon hjalp oss med å ta i bruk en global tilnærming til utskrift. I en håndvending bidro Canon til å forvandle organisasjonen internasjonalt.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Canons løsning sparer oss ikke bare for tid. Det har forvandlet måten vi jobber på.

Papanikolaou Zina, markedsføring

BD&H

Vi har sett på alternativer fra forskjellige produsenter, og Océ-maskiner er helt åpenbart i stand til å tilby oss den beste produksjonshastigheten og bildekvaliteten til en konkurransedyktig pris. Med teknisk støtte fra Canon, kombinert med moderne Océ-teknologi, har vi nå en kreativ styrke man kan stole på.

James Fox, direktør

BM Druck

DWF-logo.jpg

Vi var i dialog med mange ulike leverandører, men det var vanskelig å komme utenom Canon – det er en leverandør som vi har hatt et veldig positivt forhold til i mange år.

Rene Cassis, administrerende direktør

Borealis AG

borealis

Målet vårt var å gjennomføre en problemfri overgang til et standardisert utskriftsmiljø som er fullstendig tilkoblet. Drivkraften bak dette var å levere en mer sentralisert støtte til brukerne våre, i tillegg til å redusere kostnader forbundet med både vedlikehold og støtte.

Jacky Cillen, teamleder for informasjonsteknologi og systemer (IT&S)

British Library

British-image1

Vi er så imponert over den høye kvaliteten til Canons nettverkskameraer at vi ønsker å øke antallet modeller hos oss til 400 kameraer.

Bhanu Goud, sjef for sikkerhetssystemer

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon gjorde en analyse av alle forretningsområdene våre for å finne ut hvordan vi kunne utbedre flerkanalstrategien vår.

Marcel Bieri, leder for førproduksjon og digitale medier

Clive Booth

Det er noe spesielt ved å holde en utskrift i hånden. Hvis du kjøper et kunstverk, er det vanligvis laget på et lerret. Det samme gjelder for et fotografi. Når du kjøper det, vil du ha fotografiet på papir. Du kjøper det ikke på en skjerm, fordi når man skriver ut på papir, kan du holde det i hånden, og det er noe spesielt ved det. Det er den viktigste grunnen til at jeg har en skriver.

Clive Booth

Colchester Institute

Vi likte virkelig Managed Print Services-løsningen som Canon anbefalte oss, samt det profesjonelle prosjektteamet som Canon foreslo, og hvor tett de ville samarbeide med vårt eget prosjektteam.

Gary Horne, viserektor, økonomi og drift

Documenteam

ABC- Hero1

Korte behandlede lengder kan ikke bli produsert på en økonomisk måte i offset. I tillegg er noen størrelser for behandlede lengder for dyre til å skrives ut på tonerbaserte systemer.

Thorsten Bischof

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

Det viktigste for oss i MSP er at vi imøtekommer kravene til kundene våre. Vi er villige til å gi alt for at kundene våre skal bli fornøyde. Vi tror overgangen til digital blekkutskrift gjør at vi kan levere den nyskapingen som bransjen trenger i dag og i fremtiden. Canon har støttet oss hele veien og har vært en utmerket samarbeidspartner når vi skulle vurdere og ta avgjørelser om den fremtidige strategien vår, og til sist integrere den riktige løsningen. Med Canon som samarbeidspartner føler vi oss godt forberedt på fremtiden.

Markus Stricker

DWF

DWF-logo.jpg

Canon tok seg tid til å forstå de unike behovene våre og visjonen vår om organisasjonen som helhet. I tillegg fikk vi råd som hjalp oss å identifisere områdene der teknologien kan sørge for en mer effektiv drift.

Janice Moores, tjeneste- og innkjøpsansvarlig

East Lothian Council

Vi hadde en viss ide om hva vi ønsket, men vi visste ikke nøyaktig hvordan vi kunne få det til. Så Canons erfaring med å implementere en rekke forskjellige løsninger for andre klienter hjalp oss virkelig med å nå den riktige løsningen.

Julie Caughey, økonomidirektør

EH Booth & Co Ltd

Retningslinjene våre sier at vi skal samarbeide med lokale leverandører der det er mulig. Som et resultat av dette varierer både utvalget av og formatet til fakturaene leverandørene sender inn til butikkene våre, tilsvarende – fra håndskrevne fakturaer til fakturaer over flere sider og fra papirfakturaer til elektroniske fakturaer. Det nye systemet for fakturabehandling gir Booths større funksjonalitet når det gjelder behandling av fakturaer, og større kunnskap om fakturaene som sirkulerer i bedriften.

Steve Sumner, økonomisk leder

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Med Arizona 660XT trenger vi ikke å gå på kompromiss med kvalitet og leveringstid. Vi kan tilby butikkmateriell i små volumer til konkurransedyktige priser.

Kirsten van Brummen, Elwe Special Promotions

Enfield kommune

DWF-logo.jpg

I arbeidet med Canon har vi begynt å legge grunnlaget for å sikre avdelingens posisjon og drive frem fremtidig vekst.

Eureco-Pharma BV

Frem til i fjor godtok jeg ulempene ved å sette ut utskrift av brosjyrer, og jeg undersøkte aldri mulighetene. Etter at jeg kontaktet en representant fra Canon, begynte jeg å forstå de mulige fordelene.

Jan de Kreij, administrerende direktør og eier

Evercore

DWF-logo.jpg

Som forvaltningsselskap hører det med at merkevareintegriteten må være feilfri for å skape trygghet både i og utenfor organisasjonen. Canon har spilt en sentral rolle i å opprettholde denne integriteten.

Vanessa O’Reilly, markedssjef

Eyes on Media

Bildekvaliteten og bruksmulighetene til Arizona-maskinene har forbedret fotoutskriftstjenesten vår betraktelig og hjulpet oss med å vinne nye kunder. Vi ble begeistret når World Press Photo, som vi har beundret i mange år, kontaktet oss. Vi visste at vi kunne håndtere det krevende innholdet med støtten fra Canon og Arizona.

Martin Minoli, bedriftseier

Falquon

Canon har gitt oss svært god støtte for å få mest mulig ut av ONYX-programvarepakken for avansert fargestyring. Den er en avgjørende del av arbeidsflyten for oss, og utskriftsresultatet til Océ Arizona er nå konsekvent og eksepsjonelt bra.

Martin Prager, direktør, Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Vi ønsket å ta bilder av svært høy kvalitet til enhver tid, særlig på de områdene av stadion med minimal belysning. Vi mente at vi bare kunne oppnå dette ved å bytte fra et analogt til et digitalt system.

Jacques de Zeeuw, sikkerhetssjef

Formara

Helt fra start har Canon samarbeidet tett med Formara og støttet oss i å identifisere den riktige løsningen for å dekke våre behov, og har gitt oss en omfattende oversikt over hvordan løsningen vil passe inn i og gi virksomheten nytteverdi, og i tillegg har Canon levert installering og opplæring for en jevn overgang og økt produktivitet.

Freddie Kienzler, administrerende direktør

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon var den eneste leverandøren som virkelig fokuserte på behovene våre. Canon la frem ryddige tiltak som vi kunne iverksette for å realisere den langsiktige visjonen vår.

Chris Turton – sjef for elektronikk

FT Solutions

FT-hero1

Det har vært avgjørende for vår suksess fremover å Investere i disse ledende digitale utskriftssystemene. Det har allerede gitt oss i FT Solutions og kundene våre fantastiske fordeler som høyere kvalitet og større fleksibilitet.

Tom Gurd, administrerende direktør

Gary Knight

Jeg har hatt denne skriveren i seks år nå, og jeg ville aldri vurdert å kjøpe en annen enn denne. Den gjør virkelig alt jeg ber den om å gjøre og mer til, og den gjør det veldig bra og svært konsekvent. Jeg elsker den – den er faktisk favoritten blant utstyret mitt.

Gary Knight

GEV

Jeg ønsket en løsning som var robust, enkel å betjene og som kan tilpasses våre behov. Det er mange godt utviklede løsninger tilgjengelig, men for en liten bedrift som min med syv ansatte, vil noen dokumentbehandlingsløsninger aldri lønne seg.

Friedrich Staller, administrerende direktør

Hertsmere Borough kommune

DWF-logo.jpg

Canon viste at de var engasjert i vår langsiktige strategi, og forklarte detaljert hvordan utskrift kan bidra til lønnsom drift med hastigheten, fleksibiliteten og den høye standarden kommunen forventer.

Mark Roberts

hs Druck

Canon arrangerte et Essential Business Builder-kurs om personlig tilpasning av utskrift, i våre lokaler. Veiledningen fra ekspertene hjalp hele avdelingen vår til å forstå teknologiens potensial, og gav dem selvtillit, både driftsmessig og med tanke på hvordan vi kan markedsføre dette til kunder.

Helmut Hörmanseder, medgrunnlegger

Imagination

Vi har fått så mange fordeler. De utskriftsrelaterte kostnadene har blitt betydelig redusert, noe som har betydelig innvirkning på lønnsomheten vår. Vi har langt færre, mer effektive og robuste enheter, og vi har de riktige maskinene på riktig sted. Vi kan nå skrive ut med stor presisjon, og kan også levere gjennomført høy kvalitet til kundene

Sue Chick, prosjektleder

I-Pack

ipack-logo

Bedriften har satt mål om å øke volumet med 25 % innen utgangen av 2015, og ytterligere 15 % i løpet av 2016. Takket være Canons støtte og teknologi er forretningsmålene våre innen rekkevidde.

Atle Andreassen, grunnlegger

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Samarbeidet med Canon ga oss muligheten til å sette opp en skiltavdeling i relativt rask vekst.

Adrie Hoogeveen, administrerende direktør

Kahle

DWF-logo.jpg

Teknologien er selvsagt viktig, men det var ikke bare derfor jeg valgte Canon. Servicepakken som følger med enhetene innebærer etterbehandling, opplæring og støtte, og det var dette som avgjorde saken for oss. Basert på tidligere erfaringer, visste jeg at de ville samarbeide med oss for å sikre at vi fikk en utskriftsløsning som ville forandre virksomheten vår.

Dan Batek, teknologi og finans, KAHLE

KEPLER University

kepler-logo

Vi samarbeidet med Canon om å finne en umiddelbar løsning for studentene våre, på en minst mulig forstyrrende måte.

Alexander Freischlager, ledende driftssjef

KnowledgePoint

KP-Hero1

Da Canon skulle hjelpe oss med de driftsmessige utfordringene våre, var vi glade for å oppdage at fremgangsmåten deres er lik den måten vi jobber på selv. Dette kundeforholdet er avgjørende for eventuelle fremtidige investeringer vi vil foreta. Vi har hatt stor glede av å samarbeide med Canon så langt, og vil nok fortsette å samarbeide med dem i fremtiden.

Andre Philpot, driftssjef

Kyas Photography

imagePROGRAF bidrar til studioets vekst. Vi får bedre, større jobber, og – viktigst av alt – prosjekter vi bryr oss om. Maskinen gir oss mer tid til andre oppgaver, slik at vi kan konsentrere oss fullstendig om den personlige porteføljen for hver kundes prosjekt. Vi kan gjøre vårt beste for å skape, finpusse og forbedre bildene, slik at de blir så gode som mulig.

Jörg Kyas, Kyas Photography

London Borough of Newham

Ekstern feilsøking og vedlikehold er vanlig for IT, og vi tenkte at en lignende tilnærming kan gi betydelige fordeler for utskriftsaktivitetene våre. I tillegg visste vi også at vi kunne oppnå bedre forståelse av trender for utskriftsbruken, noe som ville hjelpe oss med å forme vår fremtidige utskriftsstrategi.

Gary Sussex, leder for IKT-tjenester

Leeds City kommune

DWF-logo.jpg

Hovedprioriteten vår var å implementere en smart løsning som kunne spare kommunen for både tid og penger.

Kirsty McCarthy, MPS Manager

LO Media

ABC- Hero1

Takket være digitaltrykk med mulighet for trykking av mindre opplag og variable data (VDP), kan LO Media tilby kostnadseffektiv trykking etter behov, og selskapet kan kutte kostnadene ved selv å stå for trykkingen av småopplag av fagblader og markedsføringsmateriell, jobber som tidligere ble satt ut.

Lars Langbo, produksjonssjef i LO Media

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Investeringen i en Canon imagePRESS 1135 – en svart/hvitt-produksjonspresse – og en bunkesorterer med høy kapasitet, hadde umiddelbar innvirkning på produktiviteten

Daniel Sánchez, direktør

Marne Drukkers

Det kostet mye tid og penger å sortere plakater i store formater, så vi bestemte oss for å se etter en bedre løsning.

Guus Sligter, administrerende direktør

Martin Parr

Parr-Hero1

Enten det gjelder studioet vårt i London eller sprettoppbutikkene våre over hele verden, kan vi takket være Canon skape imponerende dynamikk i Martins fotografier, og samtidig sikre at arbeidene hans tåler tidens tann.

Louis Little, leder for utskriftsproduksjon

Maya Vik

Mye av vår suksess er på grunn av den utrolige graden av profesjonalitet og støtte vi har møtt hos Canon. Produksjonskvaliteten på alt Canon leverte, var svært høy, og det å kunne ha en partner som kunne dekke alle behovene våre for dette prosjektet på alle medier, var rett og slett fantastisk.

Pål Laukli, profesjonell fotograf

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi er storfornøyde med det nye overvåkingssystemet. Etter at vi innførte det, har vi hatt en betydelig lavere forekomst av butikktyveri, og vi har nå bestemt oss for å redusere dette ytterligere. Systemet er lett å bruke, og har gjort at vi kan konsentrere oss om kundene og salget.

Branka Jerala, markedsføringsdirektør

Universitetet i Nottingham

Universitetet utforsker den nyeste teknologien, som 3D-utskrift. Canon-løsningen har vært fantastisk – vi kan produsere fine, tynne modeller som arkitektstudentene trenger.

John Morgan, amanuensis for arkitektur

Online Reprographics

online-repro-hero1

Canon hadde troen på oss hele veien, og vi prøver å gjenskape denne tilnærmelsen når vi jobber med kundene våre.

John Foy, grunnlegger

Orange Business Services

DWF-logo.jpg

Ikke bare hadde Canon den veldokumenterte erfaringen innen mobile utskriftsløsninger vi var ute etter, men som et globalt selskap kunne de også tilby støtte utenfor Storbritannia.

Nick Jones, Head of Real Estate and FM North & Western Europe

PCS

DWF-logo.jpg

Vi er stadig i dialog med Canon som hjelper oss med markedsføringen av tjenestene våre.

Asad Butt, utskriftssjef

Polomnis

Vi måtte bytte ut den gamle skriveren vår med en Arizona på grunn av problemer med at blekket ikke satt skikkelig på utskriftene.

Job ten Doeschate, direktør

Printondemand-worldwide

Effektivitet er selvfølgelig det viktigste, men pålitelighet er også avgjørende. Du kan ha flott utstyr, men hvis det ikke fungerer 10 % av tiden, har du et problem. Det problemet har vi ikke hatt med Canon. I de tilfellene en maskin har slått seg vrang, har det aldri gått mer enn et par timer før kundeservice har vært der og fikset problemet.

Andy Cork, administrerende direktør, Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Med Canons hjelp har Pulp Grafisk fordoblet kapasiteten for utskrift av store formater, og de trenger ikke lenger å bruke tredjeparts leverandører til utskriftstjenester.

Terje Gulbrandsen

Protector

ABC- Hero1

For de som vurderer Purchase-to-Pay løsning for å digitalisere og automatisere prosessen fra innkjøp til betaling; det er ingen tvil! Hverdagen vil bli mye enklere.

Merete Buerstad, Senior Økonomimedarbeider

RDaSH

DWF-logo.jpg

Canon hadde en veldig ryddig tilnærming, og fortalte oss nøyaktig hva vi kunne oppnå med DSF (Digital StoreFront, digitalt utstillingsvindu) og hvilke fordeler vi kunne forvente å se fremover.

Lisa Grandcourt, anleggssjef

Replay Studio

Replay-logo

Canon har alltid vært en viktig samtalepartner for oss, og har kommet med gode forslag og ekspertråd når vi har trengt det. Canon var gode til å lytte og visste nøyaktig hva som ville gi bedriften vår det lille ekstra.

Andy Halasz, direktør

Ritz

DWF-logo.jpg

Canons rådgivning, både gjennom firma- og nyskapningsundersøkelsen og som en del av sitt salgsframstøt, pekte mot en mer strategisk tilnærming til å fornye bedriften vår.

Kurt Habersatter, administrerende direktør

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Som et resultat av samarbeidet med Canon, har krysspublisering nå blitt en stor del av tjenestetilbudet vårt, og kundekampanjene våre er blitt mer målbare.

Remo Martin, administrerende direktør

Sanders Group

Océ Arizona-maskinene har forandret bedriften min. I løpet av finanskrisen gikk mange andre bedrifter under, men disse maskinene gjorde at jeg tjente mer penger selv om omsetningen var lavere. I all hovedsak sank omsetningen min, men fortjenesten økte fordi jeg tok materialet jeg handlet med, og gjorde det om til noe av høyere verdi. Jeg klarte å fylle en etterspørsel i markedet etter korte leveringstider, skreddersydde applikasjoner og kreative løsninger.

Marco de Wert, administrerende direktør

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Det endret måten vi arbeider på. De innkommende fakturaene blir sortert på en måte vi ikke hadde sett for oss på forhånd. Jeg kan også tilbringe mer tid ute i felten hvor jeg jobber på prosjekter med medarbeiderne og kundene mine.

Johan Selenius Rosengren, administrerende direktør

Screentec

Hvis jeg skal oppsummere i ett ord hvordan det er å være Canon-kunde, må det være «lettet». Det er vanskelig å finne feil noe sted – fra maskinenes pålitelighet og fleksibilitet til servicen og brukerstøtten som tilbys av ansatte og ingeniører.

Darren James, administrerende direktør

Spazio81

Fordi vi tilbyr så mange ulike tjenester, har vi skapt en bred og mangfoldig base med lojale kunder som syns det er spennende å jobbe med oss. Dette har gitt oss et mer internasjonalt rykte, og vi får bestillinger helt fra USA og Kina.

Alessandro Locatelli, administrerende direktør

Staples

Vi trengte en rådgivningstilnærming for å få innsikt i hva som driver kundene. Det vi trengte, var en løsning og en strategi, men det fant vi ikke før Canon Enterprise Services ble involvert.

Richard Houppermans, leder for bedriftstjenester

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

I dag benytter de fleste av kundene våre seg av fremstilling med én bane. Med kapasiteten til ColorStream kan kundene gjøre flere oppgaver, f.eks. jobbe med digitale bilder for å skape mer dynamikk i annonsene sine. Det hele dreier seg om å utbedre informasjonen de tilbyr kundene, og gjøre den mer relevant for dem.

Tony Plummer, administrerende direktør for avdelingen i Storbritannia

Superlativ

Superlativ Media har som mål å bli det foretrukne byrået i Telemark. I strategien har byrået vært klare på å ha eget digitaltrykkeri som kan levere alle type standard trykksaker raskt og av høy kvalitet. Slik skal kundeporteføljen bygges for at byrået skal kunne utvide til nye geografiske områder. Byrået ledes av Jan Arve Andersen.


The Print Foundry

Canon har vært en fantastisk samarbeidspartner. Vi får ofte tilbakemeldinger på ideer vi gir dem. Vi diskuterer nye produktideer og hvordan vi kan benytte oss av imagePROGRAF på best mulig måte. De stiller opp på sekundet når vi har behov for det.

Renato Tavares, grunnlegger

The Student Hotel

student-hero1

Canon har hjulpet oss på mange måter, ikke bare med kvalitetskameraer, men også med sin utmerkede kundestøtte ved salg. Vi var i stand til å utvikle en løsning som var enkel for avdelingen vår å bruke og som imøtekommer alle behovene våre.

Jan-Pieter Muis, kapitalforvalter

TJ International

TJI-hero1

Teknologien og arbeidsflyten har hatt en betydelig innvirkning på produktiviteten. I dag kan vi produsere pocketbøker på bare 24 timer, og innbundne bøker på bare 48 timer. Uten ferdighetene og kompetansen til Canon, samt rådgivningen de gav oss, hadde dette vært helt umulig.

Angus Clark, administrerende direktør

UKE

I dag er støtten for skriver- og multifunksjonssystemene mye bedre, fordi den leveres av Canons eksperter. Resultatet er at vi i IT-avdelingen kan fokusere på våre viktigste oppgaver. I tillegg skriver vi ut med lavere kostnader enn noen gang før.

Florian Benthin, leder for PC-tjenester

University of Glasgow

DWF-logo.jpg

De ligger an til å skulle spare over GBP 5,5 millioner i løpet av det femårige prosjektet, noe som er helt utrolig.

Gasellen UTD løper hvor den vil

ABC- Hero1

Jeg har en enkel læresetning: Den enkleste måten å selge på er å gjøre en god jobb. Da handler det alltid om å flytte blikket fra produkt til kundene og menneskene du jobber med.

Daglig leder Jørgen Lysnes

Van Dillewijn-gruppen

Nå har vi et fast grep på leverandørreskontrosystemet, og behandling av fakturaer går 40 % raskere enn før. Inkludert pengene vi har spart på reduserte purregebyrer, har Canons løsning resultert i en innsparing på 30 % totalt.

Bert Rijkmans, informasjons- og kommunikasjonsdirektør

Volkswagen

De to Canon imagePRESS-enhetene har vist seg å være et ideelt supplement til den eksisterende blandingen av offset og digital. De tilbyr en balanse av produktivitet og kvalitet som er perfekt for en stor del av vårt arbeid, og etter som behovet for rask behandling av små jobber trappes opp blant våre kunder.

Helmuth Oschmann, utskriftssjef

Von Hagen

Océ Arizona har alt: størrelsen, produktiviteten og allsidigheten til å håndtere et bredt spekter av fleksible og stive materialer. Samlet betyr dette at vi kan tilby kundene en mye mer kostnads- og tidsbesparende måte å lage standene sine på. Nå som vi kan skrive ut på hvilket som helst underlag, kan vi realisere nesten enhver kreative idé.

Von Hagen

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området