For bedrifter

Kundeeksempel – Kommersielle utskrifter

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.

KnowledgePoint

KP-Hero1

Da Canon skulle hjelpe oss med de driftsmessige utfordringene våre, var vi glade for å oppdage at fremgangsmåten deres er lik den måten vi jobber på selv. Dette kundeforholdet er avgjørende for eventuelle fremtidige investeringer vi vil foreta. Vi har hatt stor glede av å samarbeide med Canon så langt, og vil nok fortsette å samarbeide med dem i fremtiden.

Andre Philpot, driftssjef

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

I dag benytter de fleste av kundene våre seg av fremstilling med én bane. Med kapasiteten til ColorStream kan kundene gjøre flere oppgaver, f.eks. jobbe med digitale bilder for å skape mer dynamikk i annonsene sine. Det hele dreier seg om å utbedre informasjonen de tilbyr kundene, og gjøre den mer relevant for dem.

Tony Plummer, administrerende direktør for avdelingen i Storbritannia

TJ International

TJI-hero1

Teknologien og arbeidsflyten har hatt en betydelig innvirkning på produktiviteten. I dag kan vi produsere pocketbøker på bare 24 timer, og innbundne bøker på bare 48 timer. Uten ferdighetene og kompetansen til Canon, samt rådgivningen de gav oss, hadde dette vært helt umulig.

Angus Clark, administrerende direktør

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området