For bedrifter

Kundeeksempler – displaygrafikk

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.


Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

BD&H

Vi har sett på alternativer fra forskjellige produsenter, og Océ-maskiner er helt åpenbart i stand til å tilby oss den beste produksjonshastigheten og bildekvaliteten til en konkurransedyktig pris. Med teknisk støtte fra Canon, kombinert med moderne Océ-teknologi, har vi nå en kreativ styrke man kan stole på.

James Fox, direktør

Polomnis

Vi måtte bytte ut den gamle skriveren vår med en Arizona på grunn av problemer med at blekket ikke satt skikkelig på utskriftene.

Job ten Doeschate, direktør

Sanders Group

Océ Arizona-maskinene har forandret bedriften min. I løpet av finanskrisen gikk mange andre bedrifter under, men disse maskinene gjorde at jeg tjente mer penger selv om omsetningen var lavere. I all hovedsak sank omsetningen min, men fortjenesten økte fordi jeg tok materialet jeg handlet med, og gjorde det om til noe av høyere verdi. Jeg klarte å fylle en etterspørsel i markedet etter korte leveringstider, skreddersydde applikasjoner og kreative løsninger.

Marco de Wert, administrerende direktør

Screentec

Hvis jeg skal oppsummere i ett ord hvordan det er å være Canon-kunde, må det være «lettet». Det er vanskelig å finne feil noe sted – fra maskinenes pålitelighet og fleksibilitet til servicen og brukerstøtten som tilbys av ansatte og ingeniører.

Darren James, administrerende direktør

Von Hagen

Océ Arizona har alt: størrelsen, produktiviteten og allsidigheten til å håndtere et bredt spekter av fleksible og stive materialer. Samlet betyr dette at vi kan tilby kundene en mye mer kostnads- og tidsbesparende måte å lage standene sine på. Nå som vi kan skrive ut på hvilket som helst underlag, kan vi realisere nesten enhver kreative idé.

Von Hagen

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området