Projectcolor lykkes med nyskaping og mangfold innen displaygrafikk

Projectcolor BV ble opprinnelig etablert i 1978 som en fargereproduksjonsbedrift, og er i dag anerkjent som en førsteklasses leverandør av digitale utskrifter i store formater og av høy kvalitet for noen av verdens ledende merkevarer. Projectcolor produserer utskrift for mange bruksområder ved hjelp av et bredt utvalg av medier og digitale skrivere for store formater. De jobber etter korte tidsfrister og har strenge kvalitetskrav.

Projectcolor har samarbeidet tett med Canons arbeidsflytspesialister og funnet svaret i en nettverkstilkoblet arbeidsflytløsning bygd opp rundt Onyx Thrive, en helhetlig PDF-arbeidsflyt helt fra innsending av digital fil til fargestyring, utskrift og kutting.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

«Operatørene trenger ikke lenger å dekke flere uavhengige RIP-arbeidsstasjoner og -skrivere for å styre produksjonen. Fordi Onyx Thrive er basert på Adobe PDF Print Engine har vi – og kundene våre – i tillegg fullstendig tillit til konverteringen av rastergrafikk for kompliserte grafiske designeffekter, inkludert transparente lag, blandede fargerom og behandling av spotfarge.»

Norman Scheffer, direktør