Sanders Group tiltrekker seg en ny kundebase med Canons UV-planskrivere

Det som i starten var en bedrift som bare drev med import og handel av magnetiske underlag i 1985 – med salg til utskriftsleverandører, reklamebedrifter og designere – ble snart en ledende global aktør innenfor produksjon og distribusjon av fleksible, magnetiske materialer til store butikkjeder og skiltmarkedet.

Når Marco de Wert, nåværende administrerende direktør, tok over i 1998, i kombinasjon med en radikal omgjøring av forretningsmodellen i 2009 og introduksjonen av ny UV-flatbedskriverteknologi fra Canon, tok Sanders Group raskt en helt ny retning. Det gjorde bedriften klar for fremtiden, åpnet opp flere muligheter slik at bedriften kunne tiltrekke seg arbeid med høy margin, og endret produksjonsprosessen for magnetiske produkter på en fundamental måte.

Sanders-image1
Sanders-image2

«Océ Arizona-maskinene har forandret bedriften min. I løpet av finanskrisen gikk mange andre bedrifter under, men disse maskinene gjorde at jeg tjente mer penger selv om omsetningen var lavere. I all hovedsak sank omsetningen min, men fortjenesten økte fordi jeg tok materialet jeg handlet med, og gjorde det om til noe av høyere verdi. Jeg klarte å imøtekomme etterspørselen i markedet etter korte leveringstider, skreddersydde applikasjoner og kreative løsninger.»

Marco de Wert, administrerende direktør