Screentec leverer en verden av farger

Screentec, basert i Sør-Wales, begynte å se en endring i markedet. Kundene opplevde hvordan utskrift kunne tilby noe mer enn stort volum og begrensede farger, men heller gav dem skreddersydde produkter i små opplag som var laget med grenseløse nyanser. Nøkkelen til suksess var å omfavne digital utskrift og å omfavne den raskt.

I dag har Screentec to Océ Arizona-storformatskrivere i arsenalet. Bedriften har økt omsetningen med mer enn 40 prosent og begynt å selge på Internett. Den har også utviklet unike måter å kombinere metodene for digital og litografisk utskrift samt utskrift på film, noe som gjør at den kan gi kundene et utvalg av produkter og tjenester som en gang var utenkelige. Viktigst for Screentec er at bedriften aldri har overskredet en kundes tidsfrist siden de begynte å bruke digitale skrivere fra Canon.

screentec-image1
screentec-image2

«Hvis jeg skal oppsummere i ett ord hvordan det er å være Canon-kunde, må det være ‘lettet’. Det er vanskelig å finne en feil noe sted – og det gjelder alt fra maskinenes pålitelighet og fleksibilitet til servicen og brukerstøtten som tilbys av de ansatte og ingeniørene.»

Darren James, administrerende direktør