For bedrifter

Euro Blikk & Tak

Euro Blikk & Tak

Hele denne prosessen medfører veldig mye papirer. Så derfor er vi veldig avhengig av å ha et system til å ta vare på disse papirene og finne dem igjen når vi har bruk for dem.

Arne Kristian Alm, Daglig leder

Euro Blikk & Tak

Alle prosjektledere og ressurser har alltid tilgang til prosjektdokumentene selv om de står midt oppe på taket på en byggeplass. Med Digitalt Prosjektarkiv fra Canon kan vi konsentrere oss om å bruke tiden på de ressursene som er viktigst for oss, og det er folkene våre.

Hvilke produkter og tjenester bruker de?

Canon Enterprise Services

Canon Business Services er spesialisten innen outsourcing og rådgivning i Canon. Uavhengig av om dokumentene er digitale eller på papir, tilbyr vi tjenester som kan forbedre prosessen for informasjons- og dokumentbehandling i virksomheten din; øke kundekontakten, endre administrasjon av forretningsprosesser og innføre nye arbeidsmetoder.

Multifunksjon fargeskrivere for kontoret

Brukervennlige høykvalitetsskrivere for kontoret som tilbyr alt i ett: fargeutskrift, kopiering, skanning, sending og faks.

Storformatskrivere

Med vår komplette storformatportefølje bestående av skrivere, plottere, kopimaskiner, etterbehandling og programvare, kan du skrive ut, kopiere, skanne, behandle og distribuere både farge- og svart-hvitt-dokumenter i storformat, for tekniske og grafiske bruksområder. Løsninger for utskriftshåndtering- og dokumentbehandling i storformat.

Therefore™

Når medarbeiderne må bruke mer enn 50% av sin tid på å prøve å finne informasjon, er det ikke bare frustrerende, men det går også utover produktiviteten. Therefore™-løsningen fra Canon bedrer raskt effektiviteten med et dokumentbehandlingssystem som er enkelt å implementere, og som gir alle øyeblikkelig og sikker tilgang til all den informasjon de trenger.

Dokumentbehandling

Vi i Canon bruker vår kompetanse innenfor profesjonell programvare og profesjonelle tjenester til å forstå din daglige forretningsdrift, identifisere dine spesifikke behov og gi deg komplette løsninger som hjelper deg med å ta kontroll over dokumentene dine.

Canons løsninger for dokumentbehandling kan bidra til å redusere driftskostnadene og øke produktiviteten. Våre løsninger hjelper deg med å konsolidere informasjon og gir deg større kontroll over bedriftsdokumentasjon ved å automatisere manuelle og gjentakende oppgaver.