For bedrifter

EO Grafiska

Da prosjektet pågikk, delte Canon uvurderlig kunnskap, innsikt og veiledning. Selv om vi stort sett visste hvilken retningen vi måtte gå i – mot et firma der utskrift bare var én av kanalene – ga tiltak som EBBP oss verktøyene vi trengte for å utvikle spesifikke tilbud.

Krister Mellström, administrerende direktør

EO ble grunnlagt i 1984 og har kontor i Skarpnäck sør for Stockholm. Firmaet har 45 ansatte som betjener en omfattende gruppe av kunder, blant annet kabelselskapet Com Hem, Stockholm Capital og finansgruppen Nordea Bank. Offsetutskrift og digital utskrift danner fortsatt grunnlaget for firmaets virksomhet, og nå leverer EO Grafiska et stadig økende utvalg av markedskommunikasjonstjenester til disse kundene, fra reklame- og direktereklamekampanjer, IT, film og foto til å ta seg av utforming, utførelse og måltall i kampanjer.

I 2009 var EO Grafiskas største utfordring å forandre den digitale utskriftskapasiteten. Firmaet var langt fra en fersking innen digital produksjon (i 2002 kjøpte det opp en lokal digital utskriftsvirksomhet, og digital utskrift utgjorde 25 % av produksjonen), men gjennom årenes løp holdt ikke investeringene i det digitale følge med kundenes endringer i krav.

Firmaet bestemte seg for å inngå et samarbeid med Canon. I en rekke regelmessige møter – ukentlig i starten – jobbet Canon og EO sammen for å kartlegge hva firmaet ønsket å tilby kunder, og fastslå hvilke investeringer som var nødvendige for å oppnå dette. For å støtte prosessen deltok Krister Mellström og andre ledere i Canons Essential Business Builder-program (EBBP), hvor de deltok i seminarer om emner som markedsføreres holdninger til utskrift og hvordan webbasert utskrift skal implementeres. "Seminarene var veldig verdifulle", sier Mellström. For eksempel fikk vi en større forståelse for hvordan vi kan markedsføre tjenesten på en effektiv måte, selv om vi allerede hadde utviklet løsningen vår for webbasert utskrift."

"Nye" EO Grafiska er et helt annet firma enn det utskriftfokuserte EO som slet for fire år siden. Nå er det et vellykket firma som driver med overskudd, med flere ansatte og en portefølje av tjenester som samsvarer med etterspørselen. Det som begynte som et prosjekt for å fornye det digitale utskriftrommet, førte til at hele firmaet ble fornyet.

Les historien, og finn ut hvordan Canon hjalp EO Grafiska med å ta i bruk ressursene de hadde innen utskrift, design og IT, til å tilby nye tjenester på tvers av ulike medier til kundene sine.

Last ned kundeeksempel

Hvilke produkter og tjenester bruker de?

Enkeltarkskrivere

Enkeltark fargeskrivere og sort-hvitt-skrivere er utviklet for kommersielle trykkerier og interne avdelinger og gir utmerket utskriftskvalitet, nye arbeidsflytløsninger og utvidet integrert etterbehandling, slik at du får mye igjen for investeringen.

Løsninger for krysspublisering

Øk utskriftsvolumet og finn nye inntektsstrømmer på bakgrunn av kommunikasjonsmuligheter via flere kanaler. Canon tilbyr en rekke skalerbare løsninger for krysspublisering som innlemmer bilde, video, QR-koder, tilpasset web- og digitalt trykkinnhold.