Samarbeidet mellom Eyes On Media og Canon har gitt World Press Photo en ny fremtid

Den Amsterdam-baserte bedriften tilbyr et bredt utvalg av tjenester til profesjonelle fotografer. Den hjelper dem med å fange, redigere og skrive ut bilder av høy kvalitet for de eksklusive markedsområdene – spesielt til gallerier, museer og varehandel samt arkitektur- og kunstsektorene. Eyes On Media samarbeidet med World Press Photo og Canon for å lage den beste løsningen som var mulig. De brukte flatbedskriveren Océ Arizona 480 GT og det digitale kuttebordet Océ Procut fra Canon til å skrive ut direkte på 1 mm forexplater og dibondark. Dette gjorde dem i stand til å produsere en svært nøyaktig og profesjonell overflate.

Sluttresultatet ga ikke bare World Press Photo en holdbar løsning som betydelig reduserte faren for skader under transport, men det brakte også fotografiene til live på en ny måte. Det skapte en visuelt fengslende effekt som organisasjonen tror spilte en viktig rolle i den vellykkede utstillingen.

EOM-image1

Bildekvaliteten og bruksområdene til Arizona-maskinene har forbedret fotoutskriftstjenesten vår betydelig og hjulpet oss med å skaffe nye kunder. Vi ble begeistret når World Press Photo, som vi har beundret i mange år, kontaktet oss. Vi visste at vi kunne håndtere det krevende innholdet med støtten fra Canon og Arizona."

Martin Minoli, bedriftseier