For bedrifter

Kundeeksempler – helsevesen

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.

Antonius Hypercare

AH-Hero1

"Det var en glimrende idé å installere Canons nettverkskameraer til overvåking, både på grunn av den høye kvaliteten og hvordan det har påvirket arbeidsdagen vår. Resultatene kom umiddelbart.

René Groot, daglig leder

RDaSH

DWF-logo.jpg

Canon hadde en veldig ryddig tilnærming, og fortalte oss nøyaktig hva vi kunne oppnå med DSF (Digital StoreFront, digitalt utstillingsvindu) og hvilke fordeler vi kunne forvente å se fremover.

Lisa Grandcourt, anleggssjef

St James’s Hospital

Det store volumet av papirarbeid på sykehuset var overveldende og enormt tidkrevende. Vi hadde 18 måneder med papirarbeid som tok opp vegg- og gulvplass. Nå som alt er lagret digitalt, har det skapt et sikrere og hyggeligere arbeidsmiljø.

Pat Bailey, SAP-systemstøtte

UKE

I dag er støtten for skriver- og multifunksjonssystemene mye bedre, fordi den leveres av Canons eksperter. Resultatet er at vi i IT-avdelingen kan fokusere på våre viktigste oppgaver. I tillegg skriver vi ut med lavere kostnader enn noen gang før.

Florian Benthin, leder for PC-tjenester

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området