For bedrifter

Kundeeksempler – produksjon

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.


Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon hjalp oss med å ta i bruk en global tilnærming til utskrift. I en håndvending bidro Canon til å forvandle organisasjonen internasjonalt.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Canons løsning sparer oss ikke bare for tid. Det har forvandlet måten vi jobber på.

Papanikolaou Zina, markedsføring

Borealis AG

borealis

Målet vårt var å gjennomføre en problemfri overgang til et standardisert utskriftsmiljø som er fullstendig tilkoblet. Drivkraften bak dette var å levere en mer sentralisert støtte til brukerne våre, i tillegg til å redusere kostnader forbundet med både vedlikehold og støtte.

Jacky Cillen, teamleder for informasjonsteknologi og systemer (IT&S)

Falquon

Canon har gitt oss svært god støtte for å få mest mulig ut av ONYX-programvarepakken for avansert fargestyring. Den er en avgjørende del av arbeidsflyten for oss, og utskriftsresultatet til Océ Arizona er nå konsekvent og eksepsjonelt bra.

Martin Prager, direktør, Falquon

Volkswagen

De to Canon imagePRESS-enhetene har vist seg å være et ideelt supplement til den eksisterende blandingen av offset og digital. De tilbyr en balanse av produktivitet og kvalitet som er perfekt for en stor del av vårt arbeid, og etter som behovet for rask behandling av små jobber trappes opp blant våre kunder.

Helmuth Oschmann, utskriftssjef

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området