For bedrifter

RHI

I dag kan vi ikke lenger bruke reklamebyråer for layout og dataforberedelse, i stedet håndteres dette av en ekstern utskriftsleverandør, mens alle kravene til utskrift utføres internt av oss selv, noe som gir en kvalitet som ser ut og føles som offsettrykk. Som et resultat vil jeg anslå at vi har redusert kostnadene våre med cirka 50 % i hele prosessen.

Christoph Brandner, avdelingsleder

RHI AG er verdens ledende teknologispesialist og produsent av ildfaste produkter som er uunnværlig i tungindustri. Å opprettholde denne ledelsen er avhengig av kontinuerlig investering i FoU. Dokumentasjon av FoU-resultatene er også viktig og avhengig av RHIs interne grafikk- og designavdeling. Avdelingsleder Christoph Brandnertal hadde en visjon for en avdeling som kan håndtere et variert utvalg av markedskommunikasjonsoppgaver fleksibelt og raskt. Med Canons hjelp har RHI nå en ressurs selskapet kan stole på for trykt materiale med høy kvalitet for å holde kundene informert om selskapets siste nyvinninger.

Les deres historie og finn ut hvordan Canon spilte en viktig rolle i å hjelpe Christoph Brandnertal med å gjøre visjonen til virkelighet.

Last ned kundeeksempel

Hvilke produkter og tjenester bruker de?

Enkeltark fargeskrivere

Enkeltark fargeskrivere er utviklet for kommersielle trykkerier og interne avdelinger og gir utmerket utskriftskvalitet, nye arbeidsflytløsninger og utvidet integrert etterbehandling, slik at du får mye igjen for investeringen.