For bedrifter

Kundeeksempel – Utskrift

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.


Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

Documenteam

ABC- Hero1

Korte behandlede lengder kan ikke bli produsert på en økonomisk måte i offset. I tillegg er noen størrelser for behandlede lengder for dyre til å skrives ut på tonerbaserte systemer.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Som forvaltningsselskap hører det med at merkevareintegriteten må være feilfri for å skape trygghet både i og utenfor organisasjonen. Canon har spilt en sentral rolle i å opprettholde denne integriteten.

Vanessa O’Reilly, markedssjef

I-Pack

ipack-logo

Bedriften har satt mål om å øke volumet med 25 % innen utgangen av 2015, og ytterligere 15 % i løpet av 2016. Takket være Canons støtte og teknologi er forretningsmålene våre innen rekkevidde.

Atle Andreassen, grunnlegger

Replay Studio

Replay-logo

Canon har alltid vært en viktig samtalepartner for oss, og har kommet med gode forslag og ekspertråd når vi har trengt det. Canon var gode til å lytte og visste nøyaktig hva som ville gi bedriften vår det lille ekstra.

Andy Halasz, direktør

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området