For bedrifter

Kundeeksempler fra profesjonell fotografering

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.


Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

Clive Booth

Det er noe spesielt ved å holde en utskrift i hånden. Hvis du kjøper et kunstverk, er det vanligvis laget på et lerret. Det samme gjelder for et fotografi. Når du kjøper det, vil du ha fotografiet på papir. Du kjøper det ikke på en skjerm, fordi når man skriver ut på papir, kan du holde det i hånden, og det er noe spesielt ved det. Det er den viktigste grunnen til at jeg har en skriver.

Clive Booth

Gary Knight

Jeg har hatt denne skriveren i seks år nå, og jeg ville aldri vurdert å kjøpe en annen enn denne. Den gjør virkelig alt jeg ber den om å gjøre og mer til, og den gjør det veldig bra og svært konsekvent. Jeg elsker den – den er faktisk favoritten blant utstyret mitt.

Gary Knight

Kyas Photography

imagePROGRAF bidrar til studioets vekst. Vi får bedre, større jobber, og – viktigst av alt – prosjekter vi bryr oss om. Maskinen gir oss mer tid til andre oppgaver, slik at vi kan konsentrere oss fullstendig om den personlige porteføljen for hver kundes prosjekt. Vi kan gjøre vårt beste for å skape, finpusse og forbedre bildene, slik at de blir så gode som mulig.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Enten det gjelder studioet vårt i London eller sprettoppbutikkene våre over hele verden, kan vi takket være Canon skape imponerende dynamikk i Martins fotografier, og samtidig sikre at arbeidene hans tåler tidens tann.

Louis Little, leder for utskriftsproduksjon

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området