For bedrifter

Kundeeksempler – varehandel

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.

EH Booth & Co Ltd

Retningslinjene våre sier at vi skal samarbeide med lokale leverandører der det er mulig. Som et resultat av dette varierer både utvalget av og formatet til fakturaene leverandørene sender inn til butikkene våre, tilsvarende – fra håndskrevne fakturaer til fakturaer over flere sider og fra papirfakturaer til elektroniske fakturaer. Det nye systemet for fakturabehandling gir Booths større funksjonalitet når det gjelder behandling av fakturaer, og større kunnskap om fakturaene som sirkulerer i bedriften.

Steve Sumner, økonomisk leder

GEV

Jeg ønsket en løsning som var robust, enkel å betjene og som kan tilpasses våre behov. Det er mange godt utviklede løsninger tilgjengelig, men for en liten bedrift som min med syv ansatte, vil noen dokumentbehandlingsløsninger aldri lønne seg.

Friedrich Staller, administrerende direktør

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi er storfornøyde med det nye overvåkingssystemet. Etter at vi innførte det, har vi hatt en betydelig lavere forekomst av butikktyveri, og vi har nå bestemt oss for å redusere dette ytterligere. Systemet er lett å bruke, og har gjort at vi kan konsentrere oss om kundene og salget.

Branka Jerala, markedsføringsdirektør

Staples

Vi trengte en rådgivningstilnærming for å få innsikt i hva som driver kundene. Det vi trengte, var en løsning og en strategi, men det fant vi ikke før Canon Enterprise Services ble involvert.

Richard Houppermans, leder for bedriftstjenester

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området