nama-hero1

Den slovenske kjøpesenterkjeden Nama forbedrer sikkerheten med Canons nettverkskameraer

Canons nettverkskameraløsning for Nama har vært svært effektiv, og har resultert i større kapasitet til å oppdage butikktyveri. Den helhetlige forbedringen av systemets bildekvalitet er en forbedring Nama har satt enorm pris på. Det har direkte sammenheng med en oppgang i antallet oppdagede overtredelser og hendelser som er rapportert til det lokale politiet.

Det nye systemet er også lett å administrere og brukervennlig, og gjør at den skadeforebyggende patruljen kan bruke tiden sin på å overvåke og oppdage butikktyverier i stedet for å bla gjennom videoopptak av dårlig kvalitet. Det tar også bare to timer å lære opp medarbeidere i bruken av systemet. I tillegg sikrer vedlikeholdskontrakten med systemintegratoren umiddelbar respons hvis det skulle oppstå tekniske problemer. Dermed har eventuelle systembrudd minimal effekt på driften.

nama-image1

«Vi kan enkelt legge til flere kameraer når vi trenger å erstatte eldre modeller. Det er en langsiktig investering. Vi er glade for å samarbeide med Canon og kommer til å ta i bruk denne løsningen også i andre butikker i fremtiden»

Branka Jerala, markedsføringsdirektør