For bedrifter

Kundeeksempel – sikkerhet

Her lar vi våre kunder fortelle. Se og les våre kunders historier nedenfor, og finn ut hvordan våre Canon-løsninger har bidratt til å løse virkelige utfordringer.


Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer ›

Antonius Hypercare

AH-Hero1

"Det var en glimrende idé å installere Canons nettverkskameraer til overvåking, både på grunn av den høye kvaliteten og hvordan det har påvirket arbeidsdagen vår. Resultatene kom umiddelbart.

René Groot, daglig leder

British Library

British-image1

Vi er så imponert over den høye kvaliteten til Canons nettverkskameraer at vi ønsker å øke antallet modeller hos oss til 400 kameraer.

Bhanu Goud, sjef for sikkerhetssystemer

FC Dordrecht

FC-hero1

Vi ønsket å ta bilder av svært høy kvalitet til enhver tid, særlig på de områdene av stadion med minimal belysning. Vi mente at vi bare kunne oppnå dette ved å bytte fra et analogt til et digitalt system.

Jacques de Zeeuw, sikkerhetssjef

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Vi er storfornøyde med det nye overvåkingssystemet. Etter at vi innførte det, har vi hatt en betydelig lavere forekomst av butikktyveri, og vi har nå bestemt oss for å redusere dette ytterligere. Systemet er lett å bruke, og har gjort at vi kan konsentrere oss om kundene og salget.

Branka Jerala, markedsføringsdirektør

The Student Hotel

student-hero1

Canon har hjulpet oss på mange måter, ikke bare med kvalitetskameraer, men også med sin utmerkede kundestøtte ved salg. Vi var i stand til å utvikle en løsning som var enkel for avdelingen vår å bruke og som imøtekommer alle behovene våre.

Jan-Pieter Muis, kapitalforvalter

Bransjer

Se gjennom de ulike bransjene og velg en bransjetype fra rullegardinlisten for å finne ut mer om Canons løsninger på det aktuelle området