For bedrifter

Visste du at... produktspesialistens hjørne

Visste du at det er fullt mulig å skanne dokumenter og redigere i dem etterpå?

De aller fleste av oss skanner dokumenter, får en PDF ut i andre enden og sender den av gårde, enten til en e-post adresse eller til et filområde på disken. De færreste av oss bruker hele funksjonaliteten til multifunksjonsmaskinene våre.


Det finnes en mengde 3.parts programmer for tolking og konvertering av skannede data, men Canon sine multifunksjonsmaskiner tilbyr dette integrert i maskinen. Det er lett å legge papiret i skanneren, skanne det, tolke det og konvertere til Office Open XML (OOXML).


Universal Send Advanced Feature Set er en opsjon for å bruke Office Open XML. Her er det enkelt å legge papirbaserte originaler i dokumentmater for så å sende dette til e-post,ftp eller til mappe. Velg ooxml som filformat og du åpner den skannede filen automatisk i PowerPoint.


1 side i dokumentmater tilsvarer 1 side i PowerPoint. 


Hvis du ønsker så kan du også OCR lese dokumentet under innskanning så vil all tekst i dokumentet bli lagt til i notatfeltet i PowerPoint. Dette gjør det meget enkelt å bruke papirbasert informasjon på nytt.

For å finne ut mer om skanning til Office Open XML og skanning ta kontakt med ditt nærmeste Canon kontor ved å ringe 22629400.


spacer
					image
Denne utgaven
Velkommen til nytt nyhetsbrev fra Canon Norge!
The Cloud for dummies - by a dummy
Visste du at... produktspesialistens hjørne
God service lønner seg