Utstilling av storformatløsninger med Arizona-skriver

De prisbelønte Océ Arizona UV-flatbedskriverne er den perfekte plattformen for nyskapning. Océs Arizona-serie med UV-flatbedskrivere kan produsere et stort utvalg av utskrifter av fremragende kvalitet – inkludert ny teknologi som lakk, utskrift med hvitt blekk og en rekke smarte kuttetilbehør. Fantasien din er det eneste som setter grenser for muligheten til å tjene penger på å lage spesialiserte artikler.

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne nye måter å oppnå kommersiell suksess på, og derfor har vi samlet noen eksempler på flott arbeid som kundene våre har gjort med flatbedskriverne våre. Ta en titt på eksemplene nedenfor, og bli inspirert av de spennende mulighetene du får med Arizona-serien.

Interiørdekorasjon

Dagens trend mot økt personlig tilpasning reflekteres ofte i hvordan folk velger å dekorerer hjemmet sitt, noe som fører til en økt etterspørsel etter personlig tilpasset interiørdekorasjon som tapet, dører og kjøkkeninnredning. Dette gir muligheter for stor vekst for bedrifter i interiørdekorasjonsmarkedet. De kan utvide virksomheten med interiørdekorasjonsprodukter med høy margin ved hjelp av Océ Arizona UV-flatbedskriver.

brands

Visste du?

En vanlig detaljhandel tilbyr produkter fra 1700 ulike produsenter, men kunden får øye på færre enn 150 av dem i løpet av et besøk i butikken.

Skilt til utendørs bruk

Skilt og reklame til utendørs bruk er svært omfattende og sammensatt og gir kunder og designere stort kreativt spillerom. Skilt til utendørs bruk produsert med Océ Arizona UV-flatbedskrivere kan være skilt med retningsanvisninger, skilt til bedrifter, reklameplakater, grafikk til lastebiler, gatemøbler og mange flere kreative bruksområder.

ink

Visste du?

Når du skriver ut ti lag oppå hverandre, dannes et blekklag som er ca. 1 mm tykt.

Spesialiserte løsninger

I industri- og produksjonsorienterte miljøer gir digital flatbedutskrift større frihet til å designe produkter, og gjør det mer lønnsomt å lage prototyper og personlig eller tilpasset produksjon. Spesialiserte løsninger er svært sammensatte, og innebærer digital maskering, membranoverlegg, utskrift på glass og mye mer.

tiles

Visste du?

Du må ha en ekte flatbedskriver for å kunne skrive ut store bilder som fordeles over flere brett med perfekt geometri.

Salgsplakater for detaljhandel

Reklame på salgspunktet må fange oppmerksomheten til kundene når de går forbi. Sterke farger, stilig og attraktiv utforming og et tydelig budskap kan føre til impulskjøp. Du kan produsere reklame på salgspunktet, grafikk til vindusutstilling, salgsmateriale for kunder på kort avstand, merker til butikken og til og med dekorasjoner til butikken på en perfekt måte med Océ Arizona UV-flatbedskrivere på stive eller fleksible materialer.

building-signage

Visste du?

Skilt på bygninger kan deles inn i fire hovedkategorier: Paneler, belyste skilt, forfattede skilt og bannere.

Fotografi og kunst

Arizona UV-flatbedskriveren gir kundene muligheten til å bruke fargede lag sammen med hvite heldekkende lag og flekker for å skrive ut flotte, naturlige bilder i perfekt registrering i én prosess. Utskrifter av fotografier og kunst fanger oppmerksomheten med imponerende detaljer og skarphet, fyldige farger og jevne overganger mellom fargene. Du kan få spesialeffekter i disse bildene av høy kvalitet ved å skrive ut direkte på gjennomsiktige medier.

customised

Visste du?

Tilpassede eller personlig tilpassede produkter utgjør den største muligheten til å legge til produkter med høy margin i bedriftens tilbud.

Dekorere produkter

Etterspørselen etter personlige eller tilpassede produkter har grunnlag i at folk ønsker å sette et personlig preg på hjemmet, kontoret og offentlige områder. Personlig tilpassede møbler, digitale malerier, tilpassede bilderammer, veggklistremerker, personlig interiørtilbehør, spesiallagede lamper og personlige skilt er bare noen få eksempler på hva du kan lage med en Océ Arizona-skriver.

web-to-print

Visste du?

Det finnes løsninger for nettbasert utskrift som gjør at utskriftsleverandører kan tilby personlig tilpassede løsninger for interiørdekorasjon.

Utstillings- og konferansegrafikk

På konferanser må utformingen til standen og kampanjen tiltrekke seg oppmerksomhet og gi et inntrykk som varer. Kundene ser etter sterke farger, kreative og iøynefallende utforminger, profesjonelle stiler, produktkampanjer og mange andre typer grafikk. Du kan skrive ut nesten alt på standen med en Arizona-flatbedskriver – fra tapet til displayer, gulvdekorasjoner og store bannere.

small-quantity

Visste du?

Antallet som blir produsert av ett unikt produkt, er redusert betraktelig i løpet av de siste ti årene. Hvis du skal produsere mindre mengder på en rask og kostnadseffektiv måte, må du benytte deg av digital utskrift.

Kutte/rute uten å skrive ut

Med det digitale kuttebordet Océ ProCut kan du produsere grafiske løsninger og gjenstander som ikke krever spesiell, tilpasset eller personlig utskrift. Et digitalt kuttebord gir deg en rekke nye muligheter for å produsere løsninger og gjenstander du kan bruke til å utvide virksomheten din til å gjøre mer enn utskrift.

procut

Visste du?

Med et Océ ProCut digitalt kuttebord får utskriftsleverandører muligheten til å utvide virksomheten utover utskrift.

Last ned: Kjøpsveiledning for UV

En veiledning til å velge UV Flatbed-skriveren som passer for din bedrift

Last ned programdemonstrasjonen

Få inspirasjon fra programdemonstrasjonen, selv når du ikke er koblet til Internett, i denne skrivervennlige versjonen i A4-format.