Océ ColorWave eksempelgalleri over bruksområder

Océ ColorWaves løsning for utskrift i storformat er konstruert for å lykkes i de mest travle grafisk kunst- og CAD-miljøene, passer sømløst inn i arbeidsflyten og forbedrer kvaliteten samt produktiviteten.

Galleriene under er en samling av kreative applikasjoner som kan brukes med Océ ColorWave-serien*, og setter innovasjon i hjertet av bedriften.

Dekorativt

Dekorativt trykk er et kunststykke som kan gi unik stil og karakter til en overflate, enten en vegg, et gulv, på tekstil, et møbel eller en gjenstand. Med Canons løsninger for utskrift i storformat kan du være sikker på at stilen og karakteren ikke bare gjengis og reproduseres, men blir levende med utforming som taler for seg selv.

Grafisk kommunikasjon

Mange bedrifter vil at det de trykker, skal kommunisere kjernebudskapet eller konseptet til produktet eller kampanjen, fordi de vet at de kan påvirke oppfatninger og dermed salg med hver eneste utskrift. Med Canons løsninger for utskrift i storformat er de sikre på at de ikke bare får høy kvalitet, men også mest mulig gjennomslagskraft, noe som gjør at budskapet kommuniseres på en sterk måte.

Emballasje

Kundenes oppmerksomhet trekkes mot produkter som ser bra ut. Men noen ganger kan bra bli enda bedre, til og med unikt. Canons løsninger for utskrift i storformat tilbyr allsidig utskrift på medier som er laget for å beskytte, dekke, transportere, oppbevare eller vise frem et objekt. Dette på en måte som gjør at du ikke lenger trenger å nøye deg med bra. Hvorfor ikke være eksepsjonell?