Hva er Mopria?


Mopria™-sertifiserte mobile enheter registrerer automatisk Mopria-sertifiserte skrivere ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling, slik at brukere kan skrive ut e-poster og dokumenter fra mobile enheter. Alt de trenger å gjøre, er å trykke på utskriftsknappen i menyen og velge den registrerte skriveren som vises på skjermen.

Du kan laste ned pluginmodulen for utskriftstjenesten Mopria fra Google Play-butikken for å få utskriftsfunksjon på alle Android-smarttelefoner og -nettbrett (Android-versjon 4.4 eller nyere).  Når modulen er installert, kobler du enheten til samme nettverk som skriveren og skriver ut til en Mopria-sertifisert skriver uten å bruke andre programmer eller konfigurere flere innstillinger.

Som en av grunnleggerne av Mopria Alliance arbeider Canon for å utvikle Mopria-sertifiserte produkter for å gjøre utskrift så enkelt som mulig for brukerne.

Hva trenger jeg for å bruke Mopria?

1.    En smarttelefon eller et nettbrett med versjon 4.4 eller nyere av Android-operativsystemet
Android-smarttelefonen eller nettbrettet kan bli oppgradert til Android KitKat (4.4).  Gå til innstillingene på telefonen for å oppdatere enheten.

2.    En Mopria-sertifisert skriver

Kompatible i-SENSYs-skrivere: