For bedrifter

Behandling av følgesedler

Når du trenger en raskere og mer kostnadseffektiv måte å behandle følgesedler på, kan du stole på at Canon har alt du trenger. Med vår digitale løsning for behandling av følgesedler får du en sentralisert plattform, men med fleksibiliteten til å tilpasses kundens behov på lokalt nivå.

Informasjon er lett tilgjengelig og kan brukes til å lage tydeligere, mer lettleste følgesedler som kan skrives ut ved behov. Teknologi for e-signatur på mobil gir raskere levering og et høyere nivå av datasikkerhet, samtidig som fullstendig innsyn i leveringsprosessen gir bedre lageradministrasjon. Det samlede resultatet er en reduksjon i administrasjonskostnadene, kortere faktureringstid og en bedre kundeopplevelse.

Visste du?

4 av 5 organisasjoner mener at det å redusere kostnadene står øverst på prioriteringslisten for forsyningskjeden – IDC 2012

76 % av organisasjoner har ingen forretningsprosesser som kan utføres på mobil – AIIM 2012

Hvorfor Canons løsning for behandling av følgesedler?

Redusere kostnadene

Med vår digitale løsning for behandling av følgesedler kan du minimere kostnadene knyttet til lagring av dokumenter, eliminere behovet for bestilling av forhåndstrykte skjemaer og redusere miljøpåvirkningen. Følgesedler som er tydeligere og lettere å lese, vil også redusere antall feil og feilleveringer.

Ta større kontroll

Med Canon får du bedre statussporing, slik at du får bedre innsyn i hele leveringsprosessen. Resultatet er færre dupliserte leveranser og bedre bud- eller enhetsadministrasjon.

Arbeide raskere og smartere

Muligheten til å øke hastigheten på leveranser og minimere faktureringstiden gir nye måter å øke produktiviteten og effektiviteten til organisasjonen din på. Med Canons løsning for behandling av følgesedler kan du forbedre lageradministrasjonen til nivåer som har en direkte innvirkning på kundeopplevelsen.

Oppfylle samsvarsstandarder

Et digitalt arkiv over alle følgesedler gir en komplett sporingslogg og en raskere og mer sikker måte å hente ordredata på. Med fullstendig sporbarhet for dokumentarbeidsflyten kan du nå forbedre tilgangen til informasjon om den utgående forsyningskjeden for hele organisasjonen.

De 5000 månedlige pakkeforsendelsene genererer hauger med følgesedler. Nå har vi klart å eliminere dette og er et skritt nærmere den utopiske visjonen om et papirløst kontor.

GEV, Østerrike

    Canon er medlem av Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

    AIIM Executive Leadership Council samler tankeledere, fremragende bransjefolk og ledere innen informasjonsbehandling for å diskutere, definere og dirigere fremtiden innen informasjonsbehandling.