For bedrifter

Fakturagenerering

Kutt ned tiden det tar å fakturere kunder, og dra nytte av e-distribusjon, bedre fakturadesign og mindre administrativt arbeid. Med Canon-løsningen Fakturagenerering får du raskere, helautomatisk generering og distribusjon av fakturaer – både digitalt og på papir.

Med Canon Fakturagenerering er innsamling av støtteinformasjon og bekreftelse av detaljer raskt og enkelt å kontrollere. Du kan raskt gjøre endringer i oppsett og format, og distribusjon gjøres enkelt med ett tastetrykk. Canon hjelper deg til aldri å miste dokumenter igjen takket være digital tilgang til alle fakturaer, og til å yte bedre kundeservice ved hjelp av statusrapportgenerering.

Visste du?

70 % av alle organisasjoner har problemer med å finne støttedokumentasjon – AIIM 2012

30 timer er anslått tid som bedrifter bruker på å opprette fakturaer manuelt – Canon / KAE 2013

49 % av alle betalinger er forsinket til de fleste bedrifter – RS Consulting / Canon Europe 2011

Hvorfor velge Canons Fakturagenerering?

Redusere kostnadene

Ved å minimere utstyrsvedlikehold, kostnader for dokumentlagring og antall fakturaer som må sendes i posten, kan Canon-løsningen Fakturagenerering gjøre Back Office-prosessene til inntjeningsmuligheter.

Ta større kontroll

Med egendefinerte fakturadesign og fullstendig innsyn i alle prosesser, kan du ta mer velinformerte administrative avgjørelser. Forbedrede rapporteringsmuligheter samt planlagte innsendinger og planlagt overvåkning fører til bedre kundeservice.

Arbeide raskere og smartere

Vår programvare for automatisert fakturagenerering lar deg opprette fakturaer raskere enn noen gang, samtidig som den automatiserer e-distribusjon og reduserer faktureringsfeil. Resultatet er en raskere og forbedret betalingssyklus og færre utestående beløp.

Oppfylle samsvarsstandarder

Canon-teknologien Fakturagenerering tilbyr sikker digital lagring av alle fakturaer. Med fakturaformater som overholder alle krav og sporbarhet for arbeidsflyt, oppnår organisasjonen en komplett sporingslogg.

Nå kan vi ikke bare sende fakturaer raskere, billigere og mer bærekraftig, men vi har også et fleksibelt verktøy vi kan bruke til en rekke dokumentbehandlingsprosesser. Det gjør oss klar for fremtiden.

Prosjektleder hos kundeavdelingen til en regional leverandør av vann- og avløpstjenester

Canon er medlem av Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

AIIM Executive Leadership Council samler tankeledere, fremragende bransjefolk og ledere innen informasjonsbehandling for å diskutere, definere og dirigere fremtiden innen informasjonsbehandling.