Commercial sector header image

Kommersiell

Det er viktig at du kan levere både kvantitet og kvalitet. Nå kan Canon også hjelpe deg med å levere fleksibilitet og personlig tilpasning.

I en hverdag der vi overlesses med kommunikasjon, gjør de målrettede utskriftstilbudene vår større inntrykk på grunn av en mer personlig tilnærming. Oppdag hvordan du kan #UNLEASHPRINT for å levere relevant innhold til de riktige menneskene til rett tid.

Skill deg fra mengden

Det har aldri vært enklere å vekke oppmerksomheten til kunder ved hjelp av kampanjer der digitale utskrifter tas i bruk. Dette er fordi stadig mer fleksible løsninger gir deg muligheten til å lage personlig tilpasset materiell, uansett hvor stor kundebasen din er. Dette er mulig på grunn av fremskritt innen hastighet og kvalitet, men også på grunn av forståelsen vår av hvilke markedsmuligheter som finnes og hvilke forretningsmodeller som kreves for å få disse løsningene til å fungere.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

marketing-automation_top

Markedsføringsautomasjon: Hva du bør vite

For leverandører av utskriftstjenester er markedsføringsautomasjon mer enn bare å bidra til å øke effektiviteten til trykking for en kundes markedsføringskampanje.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

ColorStream-3000_Varioprint.png

Produksjonsutskrift

Canon tilbyr et komplett utvalg av produksjonsskrivere og programvare for interne og kommersielle trykkerier. Med våre utskrifts- og programvareløsninger kan du levere jobber raskere og tilby kundene dine kvaliteten de krever, enten du jobber innen grafikk, publisering, transaksjonsutskrift eller en bedrifts reproavdeling.

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

imagePRESS C10000VP tar digitale fargeutskrifter til neste nivå med eksepsjonell kvalitet, produktivitet og allsidighet. Den skriver ut 100 sider per minutt og er kompatibel med mange ulike programmer.

Oc_VPi300 Default.jpg

VarioPrint i300

En nyskapende fargeblekkskriver med arkmater for høye volumer som kombinerer fordelene fra den høye produktiviteten til blekkskrivere med allsidigheten ved enkle ark og fleksibel bruk av medier.