For bedrifter

Canon for intern utskrift

Forbedre bedriftens resultater

Høy kvalitet ved høy hastighet

Canon hjelper Volkswagen med å oppfylle behov for kortere behandlingstid

Tenk digitalt

Canons magasin for utskriftssamfunnet.

Flytt virksomheten inn

Canon har hjulpet PCS med å utvide den interne utskriftsvirksomheten

Flytt virksomheten inn

Canon har hjulpet PCS med å utvide den interne utskriftsvirksomheten

Ni av ti organisasjoner oppgir at utskrift er "avgjørende" for forretningsdriften*. Nå som digitale medier gjør at ledere enkelt kan måle avkastningen, må interne utskriftssentre kunne vise til verdien de tilfører organisasjonen, og rettferdiggjøre virksomheten overfor den øverste ledelsen.

Som en leder innenfor profesjonelle utskriftsløsninger er Canon tilgjengelig for å gi deg alt du trenger. Fra markedsinnsikt og tjenester for bedriftsutvikling til maskinvare, programvare og støtte kan vi hjelpe deg med å levere digitale utskriftstjenester av høy kvalitet som er verdifulle for kundene dine.

*Corporate Reprographics: Trends and Opportunities (innsiktsrapport om interne utskriftssentre ved Rochester Institute of Technology sponset av Canon)

Overvinne utfordringer hele veien

Ved å samarbeide fra starten av kan vi legge til rette for forbedringer i utskriftshandlingene dine. Ved å kombinere omfattende forskning og direkte kommunikasjon med kundene våre har vi utviklet produkter og tjenester som oppfyller de nyeste kravene til interne utskriftssentre:

 • å minimere kostnader og maksimere verdien av investeringer
 • å forsyne kunder med avanserte tjenester for å dekke alle utskriftsbehovene deres
 • å øke volumene ved å holde seg et skritt foran konkurrentene
 • å utvikle bærekraftige praksiser i samsvar med organisasjonens retningslinjer

Les videre for å finne ut hvordan Canon kan hjelpe.

Essensielt for forbedring av CRD-ytelse

Gratis ressurs med veiledninger med strategiske og taktiske råd om viktige områder av moderne CRD-håndtering.

  Bransjeinnsikt

  See the Bigger Picture er Canons nyeste rapport som fokuserer på hvordan kjøpere av medier over hele Europa bruker utskrift, og hvilke tjenester de ser etter fra leverandøren av utskriftstjenester.

  Tenk digitalt

  Canons magasin for utskriftssamfunnet.

  Kundehistorier

  Se hva disse selskapene sier om å samarbeide med Canon.

  Administrere kostnader med Canon

  Det å overføre utskriftsarbeid internt til et veldrevet utskriftssenter byr på betydelige besparelser for organisasjonen. Vår forskning uviser at disse besparelsene kan være på 10 til 20 % sammenlignet med hva det koster å bruke eksterne leverandører. Opptil to tredeler av interne utskriftssentre oppnår imidlertid besparelser på mindre enn 10 %.

  I Canon har vi en unik mulighet til å hjelpe deg med å forstå og administrere kostnadene dine, og vi kan tilby markedsforskning som identifiserer trender og nye forretningsmuligheter, samt uavhengig rådgivning om hvordan du kan forbedre bedriftens resultater. Med Essential Business Builder-programmet får du også hjelp til å vurdere disse resultatene, optimalisere funksjonaliteten til utskriftssenteret og utvikle detaljerte forretningsplaner, samt promotere tjenestene du tilbyr, gjennom nye måter å tenke på innenfor salg og markedsføring.

   Leve opp til kundens forventninger med Canon

   Endrede krav innen viktige avdelinger som salg og markedsføring eller distribusjon betyr at interne utskriftssentre må holde regelmessig kontakt med kundene for å kunne tilby relevante tjenester.

   Vår forskning viser at interne utskrifttsentre som tilbyr for eksempel en webbasert utskriftstjeneste, oppnår en kundetilfredshetsrangering på 94 %. Ved å samarbeide med Canon om å tilby de siste nyskapningene, for eksempel kampanjer for flere kanaler og e-handel, gir du kundene dine en fordel. Med mer effektiv kommunikasjon kan du hjelpe dem med å oppnå viktige forretningsmål og bli mer verdifull for organisasjonen.

   Viktige fakta

   87 % av kjøpere av medier ser på utskrift som en viktig del av kommunikasjonen
   47 % av kjøpere av medier ser på valuta for pengene som det viktigste kriteriet når de velger en leverandør av utskriftstjenester
   36 % av kjøpere av medier har ikke hørt om Print on Demand

   Kilde: See the Bigger Picture, Insights Report 2012

   Fremme bedre produktivitet med Canon

   I denne digitale tidsalderen forventer kunder med interne utskriftssentreden samme høye kvaliteten for kortvarige jobber med kortere behandlingstid. Ifølge vår forskning krever 57 % av alle jobber at utskriften skal fullføres i løpet av samme dag eller enda raskere.

   Vi vil samarbeide med teamene dine om å identifisere områder med rom for forbedring. Vi vil også anbefale den beste kombinasjonen av teknologi og støtte for å fremme bedre produktivitet i alle utskriftsoperasjoner. Fra enheter for bildetaking og utskriftsproduksjon til nyskapende arbeidsflytprogrammer og vedlikeholdskontrakter – vi hjelper deg med å levere mer pålitelige og produktive tjenester.

   Bedre bærekraft med Canon

   Miljømeritter er viktige for de fleste organisasjoner. Derfor er det avgjørende at interne utskriftssentre kan bidra til selskapets miljøstrategi.

   Selv om selskapet ikke har et sertifisert miljøforvaltningssystem, som ISO 14001, kan du fremdeles implementere retningslinjer for bruk av resirkulert og sertifisert papir samt håndtering og reduksjon av avfall.

   Ved å promotere miljømeritter mer effektivt kan du demonstrere for organisasjonen hvordan utskriftssenteret støtter generelle mål knyttet til samfunnsansvar og fører til kostnadsbesparelser gjennom energisparing og mindre avfall.