For bedrifter

Hvordan vi hjelper bedrifter med å arbeide eksepsjonelt


Vi vet at små advokatfirmaer vokser raskt. Enten du jobber hjemmefra i et enkeltmannsforetak, er en del av et team i vekst eller alltid er på farten, kan vi finne hele dokumentbehandlingsløsningen til deg som gir deg et konkurransefortrinn.

Arbeider du i et team?

Det omfattende utvalget av skrivere og skannere med høy ytelse har en rekke tilkoblingsmuligheter som gjør det mulig å dele sømløst og sikkert over hele kontoret. Enhetene gjør at hele teamet enkelt kan skrive ut store volumer eller skanne og arkivere kundedokumenter.

Fargeblekkskrivere

Laserskrivere

Skannere

Er du partner i et firma, eller jobber du for deg selv?

Vi kan hjelpe deg med å finne smarte, enkle og kostnadseffektive løsninger fra Canon. Dette inkluderer kompakte multifunksjonsenheter som garantert gir utskrifter av høy kvalitet til alle kundemøter, og muligheten til å skanne og lagre på en sikker måte.

Fargeblekkskrivere

Laserskrivere

Skannere

Er du en advokat på farten?

Vi finner Canon-produktene som gjør at du kan skanne dokumenter på en sikker måte under møter, skrive ut enkelt fra nettbrett og smarttelefoner med iOS eller Android, lagre dokumenter i nettskyen, sende dokumenter til å skrives ut til teamet på kontoret, med mer.

Skannere

Fargeblekkskrivere

Laserskrivere

Hva betyr eksepsjonelt arbeid for deg?

Uansett hvordan du jobber, kan vi finne den perfekte løsningen blant Canons produkter og tjenester som hjelper deg med å jobbe på en eksepsjonell måte. Det gjør vi ved å gi deg verktøyene til å gjøre det følgende.


Ambisiøst arbeid

Få langsiktige, nyskapende løsninger av høy kvalitet som holder følge med endringene i bransjen.

[MASTER] Picture_small-business

Sikkert arbeid

Sikre alt av sensitive saksdokumenter, data og programmer med den nyeste utskrifts- og skannebeskyttelsen, mens du overholder de strenge, juridiske kravene.

Effektivt arbeid

Digitaliser arkivet, og strømlinjeform arbeidsflyten ved hjelp av nettskyteknologi.