Canon for produksjon

Manufacturing-Hero

"Nå har vi et fast grep om systemet for leverandørgjeld, og behandling av fakturaer går 40 % raskere enn før. Inkludert pengene vi har spart på reduserte purregebyrer, har Canons løsning resultert i en total innsparing på 30 %."

Bert Rijkmans, informasjons-

og kommunikasjonsleder

Gir deg muligheten til å være best

Produsenter må takle økte informasjonsmengder på tvers av komplekse nettverk og forsyningskjeder.

Canons løsninger og -tjenester hjelper deg med å sikre at rett informasjon når rett destinasjon og rett person til rett tid, ved å opprette forbindelser og optimalisere avgjørende prosesser og kommunikasjon internt på tvers av forsyningskjeden og med kundene dine. Dette gjør det enklere å få produktene på markedet på en mer effektiv måte, redusere kostnader og frigjøre verdifull personaltid for å fokusere på andre, mer lønnsomme aktiviteter.

Hvordan øker jeg produktiviteten? Hvordan fornyer du informasjonsprosessene, sparer tid ved beslutningstaking og reduserer ledetid samtidig med at kundenes forventninger til samsvarsforpliktelser og standarder opprettholdes?

Våre løsninger og tjenester

Vi har selv vært produsent i over 75 år, og gjennom samtaler med kundene deler vi din begeistring for industrien og har en inngående forståelse av dine behov for nyskaping, økt produktivitet og lønnsomhet og det å være på topp.

Vi har mye mer enn bare pålitelig programvare av høy kvalitet å tilby våre produsenter. Dette inkluderer en omfattende portefølje med profesjonelle tjenester og støtte, forretningsløsninger og ekspertrådgivning.

Gjennom et samarbeid kan vi hjelpe deg med å styrke driftseffektiviteten gjennom produksjonsverdikjeden og styrke forretningene ved å endre måten du kommuniserer med kundene, håndterer forretningsprosessene og introduserer nye måter å arbeide på. Det er derfor produsenter i Europa velger Canon for å styrke dem i arbeidet med å nå målene de har og være best på sine felt.