Canon for små bedrifter

Drivkraften for små bedrifter er lidenskap, ikke papirarbeid. Derfor har vi utviklet en serie med skrivere og skannere som tar seg av småtingene, slik at du får mer tid til å gjøre det som er viktig for deg.

Uansett hva du brenner for

Enten du vil tilbringe mer tid med kundene dine, gi ansatte opplæring eller se etter nye måter å utvide virksomheten på, kan vi hjelpe deg med å oppnå ambisjonene dine. Skriverne og skannerne våre er pålitelige kvalitetsprodukter. De gjør at du får mer tid til å fokusere på det som er viktig for deg. Det er grunnen til at vi kaller dem Business Essentials.

Slik gir vi deg mer tid til å gjøre det som er viktig for deg

need help finding printer

Trenger du hjelp til å finne en skriver?

Bruk skrivervelgeren vår til å finne skriveren som passer best for den lille bedriften din. Sammenlign multifunksjonsenheter, laserskrivere og fotoskrivere for skrivebordet.

Trenger du hjelp med å finne den beste skanneren?

Finn skanneren som passer deg best, i Canons serie med planskannere for bilder, bærbare og stasjonære dokumentskannere med automatisk dokumentmater og storformatskannere.

need help finding scanner

Service

Nyt tryggheten du får fra Canons omfattende service og bedriftstjenester som kan bidra til bedriftens vekst.

Utforsk Canons tjenester

Forbruksartikler

Beskytt investeringen din ved å kun bruke ekte Canon-forbruksartikler av høy kvalitet, som gir større fleksibilitet, trygghet og valuta for pengene.

Finn forbruksvarer