For bedrifter

Hjemmekontor

Canon har perfekte utskrifts- og skanneløsninger til hjemmekontoret.

Alle produktene våre er brukervennlige og har smarte teknologier som hjelper med å opprettholde en effektiv, tilkoblet og bevegelig bedrift. De passer perfekt hjemme og gir resultater i fremragende kvalitet og pålitelig ytelse hver gang.

Home Office

Praktiske og rimelige kvalitetsfarger i hjemmet

Driv en kostnadseffektiv bedrift.

Imponerende fargeutskrifter.

Rask, kompakt og effektiv.

Kompakt og praktisk skanning hvor som helst.

Hvorfor velge Canon til hjemmekontoret?

Perform

Ytelse

Våre produkter til hjemmekontoret gir deg farten, kvaliteten og påliteligheten du trenger for å forbedre arbeidsmåten din. De passer også godt inn hjemme hos deg.

Connect

Tilkobling

Wi-Fi-tilkobling gir deg enkel tilgang til skriveren eller skanneren fra hvor som helst hjemme. Du kan også skrive ut fra eller skanne til smarttelefonen eller nettbrettet.

Save

Sparing

Innebygd teknologi som automatisk påslåing, tosidig utskrift og smart programvare kan bidra til at du sparer tid, energi og utgifter, noe som gjør bedriften mer effektiv og lønnsom.

Sustain

Bærekraft

Du kan redusere miljøpåvirkningen med våre energieffektive løsninger som sparer papir og blekk. I tillegg er det enkelt å resirkulere blekk- og tonerkassetter.

Small Office

Lite kontor

Ønsker du å dele store volumer utskrifts- og skannefunksjoner i et lite kontor? Vi har raske, effektive løsninger med en rekke tilkoblingsmuligheter.

On the move

På farten

Ser du etter mobile arbeidsløsninger? Med våre kompakte USB- og batteridrevne alternativer er det enkelt å skanne, dele, åpne og skrive ut mens du er ute på farten.