For bedrifter

På farten

Vær produktiv på farten med Canons kompakte og lette USB- og batteridrevne utskrifts- og skanneløsninger med Wi-Fi.

Gled deg over friheten du får ved å skrive ut fra og skanne til nettskytjenester, uansett hvor du er. I tillegg gjør enkel trådløs utskrift og skanning at du får fleksibiliteten til å arbeide hvor som helst.

On the Move

Fargeskrivere

Fargeutskrift på farten.

Skannere

Kompakt og praktisk skanning hvor som helst.

Hvorfor velge Canon når du er på farten?

Perform

Ytelse

USB-funksjonen gir deg fleksibiliteten til å skanne og skrive ut profesjonelle dokumenter av høy kvalitet, uansett hvor du jobber.

Connect

Tilkobling

Skann, del, åpne og skriv ut informasjon på farten med enkel utskrift og dokumentbehandling direkte fra den mobile enheten.

Save

Sparing

Våre mobile utskrifts- og skanneløsninger gir deg teknologien og funksjonene til å arbeide sømløst på farten og utnytte den verdifulle tiden din best mulig.

Sustain

Bærekraft

Med USB-enheter og digitale løsninger med lite strømforbruk kan du enkelt overføre data mellom steder, samtidig som energiforbruket og C02-utslippet holdes lavt.

Home Office

Hjemmekontor

Trenger du en enkel, kostnadseffektiv løsning til hjemmekontoret? Vi har et utvalg av utskrifts- og skanneprodukter som passer perfekt.

Small Office

Lite kontor

Ønsker du å dele utskrifts- og skannefunksjoner for store volumer med et lite kontor? Vi har raske, effektive løsninger med en rekke tilkoblingsmuligheter.