For bedrifter

Lite kontor

Uansett hvilken bransje du jobber i, tilbyr Canons skrivere og skannere for små kontorer en smart og enkel løsning som gir pålitelige resultater av høy kvalitet og høyere produktivitet til lavere kostnader.

Et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter og brukervennlige programvareverktøy som er enkle å dele, gir deg full bruk av utskrifts- og skannefunksjonene i hele bedriften.

Small Office

Multifunksjons fargeskrivere gjør dokumentene levende.

Kostnadseffektive multifunksjonsskrivere for travle kontorer.

Del fargeutskrifter av høy kvalitet.

Når kostnadseffektiv utskrift er alt du trenger.

Effektiv skanning av dokumenter for små kontorer.

Hvorfor velge Canon for små kontorer?

Perform

Ytelse

Canons utskrifts- og skanneløsninger for store volumer gir raske og pålitelige resultater av profesjonell kvalitet, slik at du kan dele og arkivere dokumentene dine enkelt og sikkert.

Connect

Tilkobling

Koble sammen små kontormiljøer sømløst. Del utskrifts- og skannefunksjoner via et Ethernet- eller Wi-Fi-nettverk, og få mest mulig ut av funksjonene for nettsky og mobilt arbeid, slik at du kan arbeide fleksibelt.

Save

Sparing

Nyt høyest mulig effektivitet og produktivitet til en minimal kostnad når du investerer i Canons utskrifts- og skanneløsninger for små bedrifter.

Sustain

Bærekraft

Forbedre klimaavtrykket og reduser påvirkningen på miljøet med våre energieffektive løsninger som sparer papir og blekk.

Home Office

Hjemmekontor

Trenger du en enkel, kostnadseffektiv løsning til hjemmekontoret? Vi har et utvalg av utskrifts- og skanneprodukter som passer perfekt.

On the move

På farten

Ser du etter mobile arbeidsløsninger? Med våre kompakte USB- og batteridrevne alternativer er det enkelt å skanne, dele, åpne og skrive ut mens du er ute på farten.