For bedrifter

Automatisert skjemabehandling

Forbedre måten organisasjonen håndterer forretningsskjemaer på, inkludert kunderegistreringsskjemaer, personalutgiftsskjemaer og markedsundersøkelser.

Canons løsning for automatisert skjemabehandling skreddersys etter dine nøyaktige spesifikasjoner og samler inn og trekker ut data på en sikker måte fra selv de mest kompliserte skjemaer på papir og i elektronisk format. Nå kan du dele resultatene og flagge feil automatisk før noen analyse er gjennomført, samtidig som alle skjemaer arkiveres elektronisk for enkel tilgang i samsvar med standardene.

Visste du?

70 % av organisasjoner mener at skanning og registrering øker responshastigheten med x3 eller mer – AIIM 2012

x6 – bedringen i responstiden som er mulig med automatisert skjemabehandling – AIIM 2012

Hvorfor Canons løsning for automatisert skjemabehandling?

Redusere kostnadene

Som en gjenbrukbar og gjentakbar løsning kan du behandle skjemaer automatisk uten behov for kostbare spesialistressurser og den høye behandlingstiden forbundet med manuelle prosesser.

Ta større kontroll

Canons løsning for automatisert skjemabehandling øker din kontroll over bedriftsinformasjon og holder sensitive data innenfor organisasjonen. Med fullstendig innsyn i dataarbeidsflyten kan du identifisere områder med rom for forbedring.

Arbeide raskere og smartere

Data kan behandles raskt og nøyaktig uten behov for å ansette kostbare spesialister, faren for menneskelige feil reduseres, og behandlingstiden forbedres dramatisk.

Oppfylle samsvarsstandarder

Med Canons løsning for automatisert skjemabehandling flagges feil enkelt, og regler kan fastsettes for manuelle prosedyrer. Kontrollstandarder er på plass for å sikre at alle data oppfyller sikkerhetsdirektiver og administreres, lagres og registreres på riktig måte for enkel henting og revisjon.