For bedrifter

Sikker lagring av dokumenter

Selv om 80 % av dataene vi bruker hver dag, nå er i elektronisk format, oppbevares bare 20 % i en formell database¹. Canon kan hjelpe organisasjoner med å levere dokumentsikkerhet, samtidig som det blir enklere for brukerne å samarbeide og dele informasjon.

Dine utfordringer

  • Å få tilgang til riktig informasjon til rett tid
  • Å beskytte dokumenters konfidensialitet
  • Oppbevaring av informasjon av samsvarsrelaterte og juridiske grunner
  • Å redusere de høye kostnadene ved lagring av dokumenter

Vår løsning

Med Canon får du sikker lagring av dokumenter og muligheten til å hente informasjon enkelt via et brukervennlig verktøy for innholdsbehandling.

Fordeler

Spar tid på å lete etter informasjon ved å legge til indekser i dokumentene for søk etter tekst og metadata.

Sørg for dokumentsikkerhet ved å tildele tilgangsrettigheter til å vise, redigere, skrive ut eller distribuere informasjon i organisasjonen.

Etabler juridisk samsvar ved å følge retningslinjer for oppbevaring av dokumenter samtidig som du sikrer at den nyeste versjonen av ethvert dokument gjøres tilgjengelig.

Reduser kostnadene ved å lagre dokumenter elektronisk og bruke ett enkelt program til å vise dem, uavhengig av filformatet.

¹ Kilde: Quocirca, 2012

Canon er medlem av Executive Leadership Council i Association of Information and Image Management – AIIM.

AIIM Executive Leadership Council samler tankeledere, fremragende bransjefolk og ledere innen informasjonsbehandling for å diskutere, definere og dirigere fremtiden innen informasjonsbehandling.