For bedrifter

Produksjonens arbeidsflyt

Produksjonsflyt

I henhold til nylige InfoTrends-undersøkelser forventes det at verdien av og størrelsen på webbasert utskrift vil fordobles innen 2010, og behovet for å koble Internett-basert bestilling med automatisert utskriftsproduksjon vil bli en stadig viktigere pris- og servicedifferensiator mellom utskriftsleverandører.

For å hjelpe kundene våre med å dra full nytte av denne veksten innen webbasert utskrift vil Canon i april 2009 introdusere Helix Production Workflow, en eksklusiv ny programvareløsning som sømløst integrerer kraftig webbasert utskrift og fleksibel produksjonsarbeidsflyt i en kundes utskriftsvirksomhet.

Helix Production Workflow er godt egnet for profesjonelle trykkerier og kommersielle utskriftsvirksomheter, og programvareløsningen er ideelt sett ment for egne utskriftsrom (reproavdelinger) når de er koblet til investering i Canons nye digitale imagePRESS-serie for produksjon av mellomstore volumer i svart/hvitt.

Andre løsninger i Canons arbeidsflytprogram omfatter EFI Digital StoreFront og EFI Fiery Central, som hovedsakelig er utformet for å strømlinjeforme og automatisere utskriftsrelatert innkjøp koblet til produksjonsmiljøer drevet av Fiery-kontrollere.

Production Workflow Solutions [PDF, 355 KB]
spacer
					image
Relatert Software
Helix Production Workflow [PDF, 1.7 MB]
EFi Digital Storefront [PDF, 270 KB]
EFi Fiery Central [PDF, 244 KB]
Løsninger & programvare for grafisk produksjon
Fargestyring
Produksjonsflyt
Variable datautskrifter
Sikkerhet
Photo Print Services
uniFLOW 5.1
Océ Software
Océ PRISMAdrive 2.4
Océ PrintKey for SAP Business Suite
Océ Print Exec LT
Océ Print Exec Workgroup
Océ Cosmos
Océ PRISMAaccess
Océ VPconvert for Windows
Océ PRISMAsatellite for ERP
Océ DPconvert