For bedrifter

Océ Cosmos

010 Produksjonsflyt

Cosmos

Océ Cosmos

Automatisering av dokumentprosesser i arbeidsflyter for utskrifter og andre typer utdata

Produksjon av riktig utdata på en enhet (skriver, arkiv, e-post, Internett) er ofte en omfattende arbeidsflyt med flere ulike trinn. Ett eller flere IT-systemer genererer data i ulike formater. Dataene må separeres, sorteres, overføres til et annet format, et elektronisk format må legges til og settes sammen på nytt osv. Disse klargjøringstrinnene kan bestå av lukkede løsninger («Island Solution») i stedet for å være samkjørte.

Fordeler

 • Kontroll over hele prosessen
 • Mindre tid brukt på endringer og justeringer
 • Mindre tid brukt på administrasjon
 • Mindre tid brukt på feilsøking
 • Rask avkastning på investeringer

Support og nedlastinger

Detaljerte funksjoner

I de fleste tilfeller fører dette til en ustrukturert arbeidsflyt med mange manuelle intervensjoner og en høy feilrate. Dersom det oppstår en feil, kan det være vanskelig å rette den opp, ettersom man mangler ett felles kontrollpunkt og verktøy for å sentralisere arbeidsflytens status. I slike situasjoner kan Océ COSMOS bidra til å integrere prosessene. Med dette verktøyet flyttes alle relevante programmer til et utdatalag. Det er enkelt å integrere og erstatte programmene, da grensesnittet alltid vil bli håndtert av Océ COSMOS. Med full kontroll fra ett felles kontrollpunkt har man til enhver tid oversikt over statusen til hver enkelt jobb i arbeidsflyten.

Ett produkt for mange bruksområder

Océ COSMOS kan koble sammen ulike prosesser til én sammenhengende og organisert prosessflyt som fullt ut kan automatiseres, styres, overvåkes og administreres. Den kan erstatte de manuelle trinnene og dermed øke effektiviteten og redusere risikoen for feil.

Fordi all informasjon og alle data kjører gjennom Océ COSMOS, er de alltid tilgjengelig. Dette er interessant for ledelsen, som til enhver tid kan ha oversikt over produksjonsvolumet, feilraten og kostnadene. Océ COSMOS tilbyr verktøy for å generere og levere rapporter og statistikk - automatisk og periodisk.

Océ COSMOS skal på kundesiden være et knutepunkt for integrering av relevante programmer og sammenkobling av kundemiljøet med Océ-løsningene.

For SAP-baserte ERP-miljøer tilbyr Océ COSMOS den valgfrie pakken Océ PrintKey for toveis integrering med SAP-systemet. Fordelene for SAP-brukeren blir forhåndsvisning av formaterte dokumenter, et grensesnitt for skriverdrivere og mye annet.

Tekniske spesifikasjoner

KRAV

Maskinvare IBM-kompatibel 32-bits eller 64-bits CPU
Prosessorhastighet på mer enn 1 GHz
1 GB eller mer
Harddisk 20 GB
Programvare SUN JAVA 1.5 Runtime Environment 32-bits
SUN JAVA 1.6 Runtime Environment 32-bits eller 64-bits
Windows: Microsoft SQL Server versjon 2005 eller 2008
Linux: Oracle V10
Operativsystem Windows Server 2008
Windows Server 2008 R2
Suse Linux Enterprise Edition 11 SP1
Windows XP (bare klient)
Windows Vista (bare klient) (32- eller 64-bits)
Windows 7 (bare klient) (32- eller 64-bits)
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 140ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;