For bedrifter

Therefore™-skalerbarhet

Therefore™ har blitt utviklet spesielt for å tilby maksimal fleksibilitet. Som en fullstendig skalerbar løsning kan inndataenheter som Canon-skannere og -multifunksjonsskrivere legges til etter behov. Alt som endres, er lisensen som brukes til å aktivere funksjonen.

Therefore™ er tilgjengelig i tre versjoner: Personal Edition, Workgroup Edition og Business Edition.   Hver av disse versjonene bruker den samme skalerbare programvarekjernen, og det er klare oppgraderingsmuligheter for kunder som vil bytte fra et system med Personal eller Workgroup Edition til et system med Business Edition.  Med Therefore™ kan grunnleggende systemer og distribusjoner over hele virksomheter fungere med den samme programvaren for maksimal skalerbarhet.


Personal Edition

 

Dette er en frittstående løsning for en enkelt bruker. Med den er det mulig å skanne papirdokumenter og importere Microsoft® Office-filer og andre vanlige filtyper. Typiske brukere kan være forsvaret eller politiet, som har behov for å skanne sensitive dokumenter på frittstående systemer som ikke er koblet til nettverket.

Workgroup Edition

 

Therefore™ Workgroup Edition leveres for enten fem eller ti brukere, med webtilgang og en listens for å koble til én skanner (flere kan legges til etter behov). Den fungerer spesielt godt i bestemte avdelinger i en større virksomhet.  Med den er det mulig å skanne papirdokumenter og importere alle Microsoft® Office-filer og andre vanlige filtyper. Dokumenter kan arkiveres til alle vanlige typer elektroniske lagringsmedier.

Alle bedrifter som har behov for å registrere, lagre og hente frem informasjon raskt og sikkert eller gjøre papirdokumenter tilgjengelige "på skrivebordet" umiddelbart, kan bruke Therefore™ Workgroup Edition.

Business Edition

 

Denne versjonen er utformet for små, mellomstore eller store virksomheter som har behov for å gjøre papirdokumenter tilgjengelige "på skrivebordet" for de ansatte og også forbedre behandlingseffektiviteten ved å opprette fleksible informasjonsarbeidsflyter som kan lede dokumentene gjennom virksomheten. Den leveres med ubegrenset serverstøtte for et ekte, desentralisert system. Denne versjonen tillater bruk av alle RAID- og NAS-medietyper, strekkodelesing og -registrering, arbeidsflytintegrering, behandling av COLD-køfiler og webtilgang.

Therefore™ Business Edition har støtte for mange ulike databaseservere og kan "dele" data fra mange tredjepartspakker. Et vanlig integreringsalternativ vil være å bruke Therefore™ til å lagre skannede bilder av dokumenter som kobler til økonomiske transaksjonsdata kontrollert av en salgs- eller faktureringspakke fra en tredjepart.

 

 

Med Therefore™ Business Edition kan det legges til et ubegrenset antall tilleggsservere, noe som gir et nettverk og en databasestruktur som er sikker og desentralisert

spacer
					image
Relatert informasjon
Hva er dokumentbehandling?
Hvorfor velge Therefore?
Therefore™ Komponenter
Therefore™ Funksjoner
Therefore™ Integrering
Therefore™