For bedrifter

THEREFORE

Therefore™

Når medarbeiderne må bruke mer enn 50% av sin tid på å prøve å finne informasjon, er det ikke bare frustrerende, men det går også utover produktiviteten. Therefore™-løsningen fra Canon bedrer raskt effektiviteten med et dokumentbehandlingssystem som er enkelt å implementere, og som gir alle øyeblikkelig og sikker tilgang til all den informasjon de trenger.

 
Enkel arkivering med Therefore

Med Therefore™ kan man strukturere all den forretningskritiske informasjonen. Med Therefore™ kan man søke, hente, vise, sortere, gruppere og distribuere dokumenter, øyeblikkelig hente inn, ordne og få tilgang til innhold samt utforme automatisert arbeidsflyt for å effektivisere viktige forretningsprosesser. Therefore™ er enkel å bruke og medarbeiderne trenger lite opplæring, noe som gir en mye mer effektiv arbeidsmetode.

Arkiver alle typer informasjon elektronisk
Med Therefore™ er ikke format og kilde noe problem. Alt kan administreres uten problemer.

Forskriftsmessig kompatibilitet
Therefore™-serveren bruker automatisk en digital signatur på hvert enkelt dokument for å hjelpe virksomheten med å følge offentlige forskrifter.

Tilpasset bedriften
Therefore™ er fullstendig skalerbar. Siden den ikke trenger tilpassing eller programmering, tar det vanligvis ikke mer enn en uke å implementere den med full opplæring. Administratorer kan tildeles oppgaven med å konfigurere og definere forretningsregler sentralt.

spacer
					image
Relatert informasjon
Hva er dokumentbehandling?
Hvorfor velge Therefore?
Therefore™ Skalerbarhet
Therefore™ Komponenter
Therefore™ Funksjoner
Therefore™ Integrering

Løsninger & programvare for kontoret

Utskrifts- og kostnadskontroll
Dokumenthåndtering
Dokumentdistribusjon
Device Management
Sikkerhet
eCopy
Therefore™
uniFLOW 5.1
iW360