For bedrifter

Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering

Kaster medarbeiderne fremdeles bort tiden på å lete etter dokumenter?

Kontormedarbeidere bruker opptil åtte timer i uken på å lete etter dokumenter*, og kaster dermed bort både tid og penger for bedriften. Slik behøver det ikke å være. Med Canons løsning for dokumenthåndtering kan man administrere dokumentene mer effektivt, redusere behovet for manuelt arbeid og gjøre det mulig å finne dokumenter raskt og sikkert uansett hvor man befinner seg. Med Canons dokumenthåndtering kan man arbeide på en smartere måte, spare kostnader for bedriften og redusere stress på jobben.

Med Canons dokumentløsninger kan man bruke dokumentbasert informasjon på en mer effektiv måte innenfor alle områdene i bedriften. Denne løsningen gjør det mulig å finne og søke i dokumenter raskt og nøyaktig uten at man må flytte et eneste ark eller å forlate pulten.

Utveksling og distribusjon av dokumenter uten behov for faks eller tidkrevende posttjenester gjør at man kan oppfylle kundenes krav på en raskere og enklere måte, enten man arbeider på hovedkontoret, på et avdelingskontor eller hjemme.

Våre fagutdannede Solution Business konsulenter arbeider sammen med kunden for å kartlegge alle behov. Med sin lange erfaring kan de hjelpe til å identifisere potensielle forbedringer i bedriftens dokumenthåndtering. Fordi våre systemer er modulbaserte, er de enkle å integrere uten store endringer i eksisterende prosesser. Det reduserer kostnadene og antall avbrudd som man ofte opplever med nye systemer.

Vår ekspertise innenfor ulike bransjeområder som gjør at en dokumentløsning fra Canon vil øke bedriftens potensial, og gi en rask og målbar avkastning på investeringen.

Ved å velge Canon drar man nytte av vårt unike "helhetsprodukt", som innebærer at man bare har ett enkelt kontaktpunkt, dvs. en erfaren konsulent. Vedkommende vil kunne anbefale de riktige komponenter som vil dekke bedriftens forretningsbehov. I tillegg tilbyr vårt støtteapparat kontinuerlig assistanse slik at systemet kan fortsette å utvikle seg etter som bedriftens behov utvikler seg.

*Blue Lion-undersøkelse


Document Management Intelligence Brochure [PDF, 7.1 MB]
spacer
					image

Løsninger & programvare for kontoret

Utskrifts- og kostnadskontroll
Dokumenthåndtering
Dokumentdistribusjon
Device Management
Sikkerhet
eCopy
Therefore™
uniFLOW 5.1
iW360