For bedrifter

eCopy

eCopy

Det finnes en smart og enkel måte å lage og behandle skannede dokumenter på. eCopy er et brukervennlig system for behandling av alle typer papirdokumenter i et elektronisk format som integreres uten problem i alle forretningsprogrammer. Det knytter den digitale Canon-skriveren eller -skanneren til bedriftens e-post- og andre bedriftsprogrammer på nettverket. Det gir rimelig, enkel og umiddelbar distribusjon og behandling av elektroniske kopier av papirdokumenter i svart/hvitt eller farge.

Med eCopy knyttet til Canon-maskinen kan man gjøre arbeidet mer produktivt og prosessene mer effektive, redusere distribusjonskostnadene betraktelig og gjøre informasjonen sikrere. På den måten kan alle arbeide mer effektivt sammen.

Rask kommunikasjon
eCopy oppretter og distribuerer viktige dokumenter som PDF- eller TIFF-filer med hastigheten til lokalnettet eller Internettet.
 
Sikkerhet og kompatibilitet
Dokumentene forblir sikre med den innebygde 128-biters krypteringsprogramvaren som kan brukes til å opprette sikker overvåking.

Øk avkastningen
eCopy reduserer kostnadene dramatisk, bedrer produktiviteten og effektiviteten samt øker avkastningen ved å fjerne budkostnader. Den muliggjør deling av informasjon og oppretter forbindelse til bedriftens dokumentbehandlingssystemer.

spacer
					image

Løsninger & programvare for kontoret

Utskrifts- og kostnadskontroll
Dokumenthåndtering
Dokumentdistribusjon
Device Management
Sikkerhet
eCopy
Therefore™
uniFLOW 5.1
iW360