For bedrifter

uniFLOW

uniFLOW

uniFLOW er Canons integrerte løsning for behandling av utskrift og skanning, og leveres nå med ny funksjonalitet som gjør det mulig for mobile medarbeidere og gjester å skrive ut fra mobilenhetene sine. Dette gjør uniFLOW enda mer attraktivt for bedrifter som ønsker en fleksibel, skalerbar løsning for effektiv, sikker og kostnadseffektiv håndtering av utskrift og skanning. Lær mer om uniFLOW nedenfor.

 

Bilde_kostnadsoppfølging

Kostnadsoppfølging. For bedre kontroll over utskriftsbudsjetter.

uniFLOW har et innebygd rapporteringssystem for alle utgifter i forbindelse med utskrift, kopiering og skanning. Dermed kan du se akkurat hva dere bruker, hvem som bruker det, og hvordan kostnadene kan dekkes.

Finn ut mer >


Bilde_sikker_utskriftSikker utskrift.  For sikker utskrift av sensitive dokumenter.

Med uniFLOW kan brukerne sende sensitive dokumenter til hvilken som helst nettverksskriver og skrive ut dokumentene kun når de er klare til å ta dem imot. Dermed kan alle velge hvor og når de skriver ut, og være trygge på at dokumentene er sikret.

Finn ut mer >


Bilde_intelligent_rutingIntelligent ruting. For bedre utskriftsflyt og kostnadsstyring.

Med uniFLOW kan administratoren angi regler for hvor og hvordan dokumenter skrives ut. Dette hindrer at store jobber skaper kø ved skrivebordsskrivere, og styrer utgiftene med sentralisert kontroll av mengden fargeutskrifter.

Finn ut mer >


Bilde_avansert_skanning

Avansert skanning. Gjør det enkelt å registrere og distribuere informasjon.

Med uniFLOW kan brukerne raskt skanne og komprimere dokumenter fra Canons multifunksjonsenheter til e-post- eller filsystemer som Microsoft SharePoint eller Canons Therefore. Personlige arbeidsflyter som følger brukerne gjennom utstyrsparken og gir en gjennomført brukeropplevelse.

Finn ut mer >


Bilde_dokumentsikkerhet

Dokumentsikkerhet. For bedre sikring av selskapets informasjon.

Lekkasjer av informasjon er risikabelt for alle organisasjoner. Alle konfidensielle data overvåkes, og kostbare lekkasjer hindres.

Finn ut mer >


Bilde_mobilutskrift

Mobilutskrift. Til hvilken som helst skriver fra hvilken som helst mobilenhet.

uniFLOW gir organisasjonen funksjonalitet for mobilutskrift. Du kan la brukere eller gjester skrive ut fra mobilenheter med Internett-tilgang, uten risiko for nettverkssikkerheten, enten dokumentene som sendes, er lagret lokalt eller i nettsky.

Finn ut mer >


BERTL's_Best_2011_Logo

                                                                                                                                        Finn ut mer >

spacer
					image