For bedrifter

Førtrykk


Océ PRISMAprepare 6.1

Océ PRISMAprepare 6.1

Med alt-i-ett-programvaren Océ PRISMAprepare 6.1 trykkerier og lignende lage perfekte dokumenter på en mer produktiv og lønnsom måte.


Oce PRISMAprepare 5.3

Oce PRISMAprepare 5.3

Océ PRISMAprepare® er et alt-i-ett-program for klargjøring av jobber som forenkler dokumentklargjøringen fra utforming til produksjon. Enten du setter sammen og renser sider fra digitale kilder eller utskrifter på papir, prøvekjøres dokumentene i PDF-preflight. Océ PRISMAprepare-programvaren skreddersyr førtrykksarbeidsflyten fra begynnelse til slutt. Den enhetsuavhengige førtrykksprogramvaren Océ PRISMAprepare benytter en standard PDF-arbeidsflyt til å slippe løs all kraften som ligger i skrivere for produksjon av enkeltarkutskrift, fra Océ og fra andre produsenter. Nå er det enklere enn noen gang å lage hefter, bygge opp formater, styre farger og legge til markeringer for etterbehandling. Og tidkrevende korrekturlesing av utskrifter på papir er noe som hører fortiden til.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter brukes i kommersielle og interne utskriftsvirksomheter for å øke farten på førtrykksarbeidsflyten ved skanning, klargjøring av jobber og konvertering av data. Programvaren sørger for høy kvalitet, utskrift i høy hastighet og arkivering. Denne dokumentbehandlingen er svært effektiv takket være det enestående brukergrensesnittet, den utrolige fleksibiliteten og det høye automatiseringsnivået.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction-serveren er et system for administrasjon av arbeidsflyt og utskrift med høy ytelse til utskrift av transaksjoner, direktereklame og grafisk design. Denne serveren skaper en samlet plattform for utskrift av middels til store volumer i høy hastighet på en rekke skrivere fra Océ og andre leverandører. Dette profesjonelle spolesystemet har også et stort utvalg av funksjoner for konvertering av data og førtrykksarbeidsflyter.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Océ TrueProof er et WYSIWYG-system for korrektur av førtrykk på skjerm, og fungerer som en virtuell skriver som forbedrer og skreddersyr korrektur av førtrykk. Du kan forhåndsvise bildene på siden og kontrollere registreringsnøyaktigheten – med detaljer på pikselnivå om nødvendig – før de digitale utskriftsjobbene dine går i produksjon. I tillegg kan TrueProof utvides med tilleggsmoduler for å gi maksimal fargetilpasning for fargetrykk på skjerm eller på papir. På denne måten får kunden en fullt utarbeidet prøvetrykkløsning for digital produksjonsutskrift i fullfarger.

spacer
					image

Serie:

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ TrueProof