Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Alt-i-ett-programvaren PRISMAprepare gjør at trykkerier og lignende kan lage perfekte dokumenter på en mer produktiv og lønnsom måte.

Fordeler

  • Komplett dokumentforberedelse.
  • Intuitivt og brukervennlig.
  • Kompatibelt med alle enkeltarkskrivere.
  • Åpent grensesnitt gir maksimal fleksibilitet.
  • Funksjoner som øker produktiviteten.
  • Designet for å maksimere lønnsomheten.

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon PRISMAprepare

Alt-i-ett-løsningen for etterbehandling


PRISMAprepare oppfyller trykkerienes førtrykksbehov ved hjelp av én enkelt løsning med brukervennlig skjerm. Denne alt-i-ett-løsningen gjør det enkelt å klargjøre dokumenter til hefter eller liminnbinding takket være funksjoner for finpussing av sider, forbedring av dokumenter, fargekontroll og -korrigering, i tillegg til stifting, hulling og brettelinjer. Ved å oppfylle alle disse behovene gjør programvaren det enkelt å automatisere repetive jobber helt fra dokumentforberedelsene til produksjonen, slik at de ansatte får mer tid til andre oppgaver.

Svært brukervennlig


Det prisbelønte Ocean Style-grensesnittet gjør det enkelt å lage imponerende dokumenter gang på gang. Den intuitive WYSIWYG-skjermen viser en forhåndsvisning av jobbene, slik at dere har full kontroll over selv de mest kompliserte oppgavene. Dette gjør det praktisk talt unødvendig med flere korrekturer og reduserer risikoen for feil.

Fleksible og åpne standarder


PRISMAprepare bruker den åpne PDF-standarden. Dermed kan dere forenkle arbeidsflytene og samtidig opprettholde en åpen systemarkitektur. PRISMAprepare 6.1 er basert Adobe PDF Library, noe som gjør programmet betraktelig raskere å installere, slik at dere kan påta dere større og mer kompliserte oppgaver.

Praktisk og åpent grensesnitt


PRISMAprepare kan knyttes til opptil ti separate PDF-aktiverte Windows-programmer. Sømløs tilkobling med populære programmer som Adobe Photoshop® gjør det enkelt å utføre avanserte redigerings- og etterbehandlingsoppgaver. Dere kan deretter importere de oppdaterte dokumentene tilbake til PRISMAprepare og fortsette der dere slapp.

Øk produktiviteten


PRISMAprepare bidrar til å optimalisere produktiviteten ved å gi forbedret automatisering, sideplassering, beskjæringsmarkering og direkteutskrift av programmerte dokumenter. Malene som følger med, gjør det mulig å dra og slippe innhold til en aktiv mappe for å opprette et utskriftsklart dokument. Blant de nye funksjonene finner du avansert ryggopprettelse og enkel opprettelse av dokumentomslag, i tillegg til en forbedret funksjon for variabel datautskrift (VDP) for personlig tilpasning av utskrift som gjør denne programvaren mer allsidig og produktiv. Programvaren tilbyr nå også valgfri integrering av Near Line-etterbehandling og ekstern etterbehandling (fra Ultimate Bindery) i arbeidsflyten.

Maksimal avkastning


PRISMAprepare gir bedre profittmargin siden dere kan fullføre jobber raskere. Siden dere stort sett kan slutt å korrekturlese fysiske eksemplarer. kan dere spare mye verdifull tid sammenlignet med mange andre arbeidsflytløsninger. Dette gjøre at dere kan påta dere flere jobber og forbedre lønnsomheten. Automatisk og fleksibel fargegjenkjenning gir mer produktiv utskilling og fletting av sort-hvitt- og fargesider, slik dere kan tilby kvalitetsresultater til lavere pris.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon PRISMAprepare, funksjonene og hva den kan gjøre.